Gear, gadgets en lifestyle

Our road to WC OCR #3

Ergens vorige week. Triiiiiiinngg…. Mijn telefoon gaat af. He… dat is Robert! Ik hem hem vorig jaar leren kennen tijdens de Open Studio Dagen in Hilversum, waar we met een delegatie sporters van Crowdsport.nl aanwezig waren bij Allsportradio. Meteen een glimlach op mijn gezicht!

[heading size=4 style=underline]Lol[/heading]Want wat hebben we een lol gehad in de radiostudio van Allsportradio, waar Robert werkt. Dit radiostation gaat namelijk alleen maar over sport tussen de muziek door! Juist ook de onbekendere sporten krijgen een kans zich te presenteren en zo stond ik daar vorig jaar in de studio te praten over obstace course racing, het WK en mijn trainingen. Supergaaf!

[heading size=4 style=underline]Live on air![/heading]Maar terug naar vorige week, Robert dus aan de telefoon. Hoe het met me gaat enne… wat zijn de plannen voor het WK OCR dit jaar? En eigenlijk was dat niet de hoofdvraag. Want dat was: kunnen we je volgende week live in de uitzending bellen, zodat je je verhaal op Allsportradio kunt vertellen. Dus… Dat… En vandaag is dat moment. Zo rond 13.45 uur zit ik in de uitzending om meer over mijn WK-deelname te vertellen! Deze is te luisteren via deze link. Aaaarg ik vind het spannend!

Edit: interview gemist? Hij is te luisteren via deze link.

Eén reactie

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!