Gear, gadgets en lifestyle

It’s my party!! #1

Whaaaaaaaaa ik ben jarig! En voor je me vraagt hoe ‘oud’ ik ben geworden… ik ben senior af. Vanaf vandaag ben ik master… Zo, meer zeg ik niet. Maar eigenlijk voel ik me geen dag anders dan gisteren. Behalve dan dat ik in een feeststemming ben! Wie jarig is trakteert! Prepare voor twee acties vandaag!

Ik ben niet de enige die deze maand jarig. Jantiene van Altijdsporten.nl is volgende week ook jarig. Om dit een beetje samen te vieren hebben we een paar leuke aanbiedingen voor jou samengesteld voor leuke prijsjes op mijn eigen Altijdsporten Verjaardagspagina!

[heading size=4 style=underline]SIS proefpakket + 1 tube FIT[/heading]Ben je nieuwsgierig naar de sportvoeding van SIS? Dan is dit proefpakketje met drie verschillende sachets ( SiS Go Energy en Go Electrolyte én REGO Recovery sportdrank) en bidon wellicht iets voor jou. Plus je ontvangt een tube FIT sportbalsem en dit voor een prijs van € 17,50 (in plaats van € 23,35).runandrearun-bidon

[heading size=4 style=underline]SIS endurance package + 1 tube FIT[/heading]Al bekend met de SIS producten en toe aan een nieuwe voorraad voor je duurtrainingen of wedstrijden? Het SIS endurance pakket bestaat uit 2 gels, 2 Go Energy sachets, 2 Go Electrolyte sachets, 2 REGO Recovery sportdrank, 2 bars en een bidon. Ook bij dit pakket komt een tube FIT sportbalsem voor een totaalprijs van € 25,- (in plaats van € 33,95).
runandrearun-endurance
[heading size=4 style=underline]Raidlight Kit led top + 1 tube FIT[/heading]Ha! Een leuk cadeautje   voor mezelf! Hardlopen is in het donker doe je natuurlijk met een reflecterend of lichtgevend vestje. We willen langer mee dan alleen vandaag. Maar om jezelf nu helemaal vol te hangen met een reflectievestje, bidonhouder, telefoonhouder…. pfff… Wat een gedoe! Om nou als pakezel buiten te gaan lopen… Dit Raidlight vestje is alles in één! Naast reflectie heeft het vestje meerder ‘knipperlicht’ standen, die werken op een platte batterij (klein en licht dus). In het netje op de rug kun je een jasje stoppen en op de buik is een zakje met rits voor je telefoon. Ook is ruimte voor gels of andere kleine dingen die je mee wilt nemen tijdens je training of night trail. En dat alles weegt maar 140 gram! En ook bij dit reflectievestje: een tube FIT sportbalsem voor  € 45,- (in plaats van € 53,85).runandrearun-raidlight-led-top

De aanbiedingen zijn geldig t/m 31 januari 2015.
Het feestje is nog niet afgelopen! Stay tuned!

4 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!