Gear, gadgets en lifestyle

Preview: Adidas MiCoach SMARTRUN

Mijn handen jeuken bij het zien van de doos. En mijn benen staan op springen! Ik wil lopen, hard lopen, om deze sportwatch tot the limit te testen! Maar ik moet even geduld hebben. Laat ik voor de verandering eerst eens door de handleiding gaan, voordat ik wild op allerlei knopjes ga lopen drukken…

[heading size=4 style=underline]Adidas MiCoach SMARTRUN[/heading]De Adidas MiCoach SMARTRUN wordt geleverd in een stalen box. Deze openen is al een feestje: erg stylish. De SMARTRUN ziet er zelf ook fantastisch uit. Een groot vierkant display met touchscreen. Het horlogebandje is een brede band uit één stuk en bestaat uit zacht kunststof, dat meebeweegt met je bewegingen. Oftewel: een strakke watch, die niet alleen tijdens het sporten misstaat maar prima casual gedragen kan worden.
Maar meer bijzonder zijn de vernieuwde technologieën die zijn gebruikt. Zo zit er in het horloge zelf een hartslagmeter, wat het gebruik van een hartslagmeter onnodig maakt.  Online kun je je trainingsschema maken en die uploaden naar je SMARTRUN. In combinatie met in te laden trainingsschema’s krijg je zo realtime feedback over je training.
Micoach 1 Collage

[heading size=4 style=underline]Bediening[/heading]O… en er is maar 1 knopje. De aan- en uitknop. De verdere bediening gaat via het touchscreen en zelfs zonder handleiding laat de Adidas MiCoach SMARTRUN zich simpel bedienen. Er zijn 4 menu’s en daaronder hangen verschillende functies. Het belangrijkste menu vormt MiCoach, waarin je je training kunt voorprogrammeren of een vrije training kunt klokken. Maar voordat je aan de slag gaat maak je eerst op MiCoach.com een account aan. Als je het horloge voor de eerste keer gebruikt wordt je automatisch gevraagd om in te loggen en de internetverbinding in te voeren. Deze eenmalige handeling zorgt er voor dat al je data zonder tussenkomt van stickjes en draadjes met een druk op het touchscreen worden gesynct naar je profiel. De SMARTRUN is nu klaar voor gebruik….Dus… DOEI! Ik ga buitenspelen!

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!