Gear, gadgets en lifestyle

Preview collectie FW1314 Runnersworld

Met de weeromslag van de afgelopen week wordt het zo langzaam aan tijd om de lange tights, longsleeves en jasjes weer uit de mottenballen te halen. Ik ben de laatste trainingen goed met mijn neus op het feit gedrukt dat het nu toch echt herfst begint te worden. En ik was nog helemaal niet klaar met de zomer! Gelukkig heeft een nieuw seizoen een voordeel: de nieuwe kledingcollecties hangen in de winkels!

[heading size=4 style=underline]Visuality[/heading]Gisteren heb ik in samenwerking met Runnersworld Utrecht alvast een deel van de herfst en wintercollectie op de foto gezet. Nog niet alles is binnen, maar vandaag stonden Asics en Saucony in de schijnwerpers en maakten we een item voor Nike. Net zoals de zomercollectie is kleur ook dit najaar een hot-item, naast zichtbaarheid. De dagen worden merkbaar korter en zichtbaarheid is tijdens je trainingen op de openbare weg zo belangrijk! Asics stapt in deze behoefte met de Lite Show lijn en van de kleuren van Saucony krijg je bijna lasogen! Maar ik ben verkocht!
shoot 1 Collage

[heading size=4 style=underline]Kopje koffie?[/heading]Als locatie hadden we de binnenstad van Utrecht uitgekozen. Zo hadden we volop keuze uit achtergronden en konden we ook bij regen door met shooten. Als uitvalsbasis hadden we gekozen voor het koffiezaakje 30ml Coffee Brewers aan de Mariastraat (voorheen Caffe Barista aan de Potterstraat). Deze koffiezaak is net een week open en een aanwinst voor het centrum van Utrecht: goed bereikbaar, industrieel ingericht (vooral de lampjes aan de muur en de originele tegelmuur zijn bijzonder) en koffie met passie bereid.  Onder het genot van een heerlijke cappuccino maakten we hier ons ‘strijdplan’ en kon ik me omkleden. Eerste shot: ach, waarom niet met een cappuccino met real latte art! Zo werd 30ml Coffee Brewers ons thuishonk. Schuilen voor een regenbui werd gecombineerd met lunch en tussen de shots door dronken we heerlijke koffie.
Shoot 2 Collage

Binnenkort de collecties uitgebreid op RunAndreaRun.nl!

Met dank aan Runnersworld Utrecht en 30ml Coffee Brewers.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!