Gear, gadgets en lifestyle

Preview Immersive fitness

Ik zit hier te stuiteren! En dat is precies de reden waarom ik vandaag nog geen blogpost online had gezet. Ik had al zo’n voorgevoel dat ik dit zo snel als mogelijk met jullie wilde delen! Dus… wat ik vanmorgen aan het doen was? Me in het zweet aan het werken tijdens een te bizarre Immersive Fitness workout midden op het Museumplein!

[heading size=4 style=underline]Teaser[/heading]Reebok en Les Mills hebben de handen ineen geslagen en willen de wereld fitter maken. Ze ontwikkelden de next step in fitness… Een uitgebreid verslag met nog meer beeldmateriaal (echt tè waanzinnig!) komt morgen online, maar ik wil je alvast een beetje iets meegeven. Beelden, die krijg je van me. Uitleg volgt morgen. In het kort:
– waanzinnig
– futuristisch
– 3D
– diverse workouts: The Trip (spinning), Body Jam/Body Balance en Body Combat/GRIT

Bring it oooonn!!
Bring it oooonn!!
Kiekjes maken van @Girlontherun
Kiekjes maken van @Girlontherun

[heading size=4 style=underline]JOIN![/heading]Wil jij ook kennis maken met Immersive fitness tijdens verschillende workouts? Wees er dan heel snel bij. THE PROJECT staat vandaag, 11 en 12 september nog op het Museumplein. Reserveren van tickets en meer info vind je op www.theprojectamsterdam.nl en een deel van de ticketverkoop gaat naar het Jeugdsportfonds. Met jouw zweet steun je dus nog een goed doel ook.RAR_LesMills-3

Eén reactie

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!