Gear, gadgets en lifestyle

Preview: zomercollectie Runnersworld Utrecht!

Donderdag is normaal gesproken een gewone werkdag voor mij, maar vanwege de weersvoorspellingen en de plannen voor deze week werd er even wat omgegooid. Vandaag stond er dan ook een shoot met een deeltje van de zomercollectie van Runnersworld Utrecht in de planning! Schoenen, shorts, thights, shirts, tops, jasjes, gadgets. Alles werd uit de rekken in setjes bij elkaar gelegd om op de foto te zetten.
User commentsEen groot deel van de merken heeft de zomercollectie al uitgeleverd, maar nog lang niet alles is binnen. Gelukkig maar, want het is zo veel dat het onmogelijk is om alles in 1 keer op de foto te zetten! Vandaag begonnen we met Asics en New Balance, lots more to come!! Het weer zat redelijk mee al was het wel een stuk frisser dan de afgelopen dagen en liet de zon zich niet zoveel zien. Het grootste deel hebben we op de atletiekbaan Maarschalkerweerd geschoten. Een prachtig nieuwe baan die vorig seizoen in gebruik is genomen en een perfecte locatie om te shooten.
DSC_0966Vriendlief fotografeerde en ik sprong voor de camera langs. Tussendoor ging de winterjas weer aan om niet te veel af te koelen. Na een paar uur gefotografeerd te hebben hadden we Asics en New Balance klaar. Bij Runnersworld Utrecht werden de resultaten meteen even bekeken. Nadeel van de zomercollectie shooten is dat ik er zo hebberig van word… Dit jasje wilde ik eigenlijk niet meer uitdoen…
DSC_1234Wij zijn er enthousiast over! Nog even geduld, na de bewerking komt alles online! En de komende weken zullen we ook de rest van de zomercollectie fotograferen! Hou voor de nieuwste trends dus RunAndreaRun.nl in de gaten!

 

 

 

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!