Gear, gadgets en lifestyle

Prijswinnaar chocolaaaaaa!!

Volgens mij ben ik niet de enige chocolate-junkie… Wat een inzendingen. En wat heeeeerlijk om al die smeekbedes te lezen, terwijl ik zelf nog een stuk chocola in mijn mond prop. Heb jij meegedaan met de prijsvraag? De winnaar is bekend…

[heading size=4 style=underline]Smaakjes[/heading]Het gaat hier namelijk om de twee nieuwe smaken van Tony’s Chocolonley: puur merengue kers en melk coffee crunch. Geloof me, je eet je vingers er bij op! En dat mag met deze chocola ook, want de cacao is fairtrade. De cacaoboeren krijgen een eerlijke prijs voor hun bonen. Hiermee heeft Tony’s Chocolonely een stap gezet richting slaafvrije chocola. Schaamteloos snoepen dus.

[heading size=4 style=underline]Winnaar[/heading]De winnaar bepalen was nog een hele klus… De één zeurde nog harder dan de ander. Een paar waren zo creatief om te dreigen met stalkingsacties en de sparkling puppy-eyes vlogen me om de oren. Het was een nek-aan-nek-race. Dus weet je wat? Ik maak gewoon twee personen blij met twee repen! Els Kool en Jochem Weijzen gefeliciteerd! Jullie zijn vandaag de grootste zeurpieten en winnen allebei deze heerlijke repen! Stuur me even jullie adres en de repen komen zo snel mogelijk jullie kant op!

 

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!