Gear, gadgets en lifestyle

Prijswinnaar heel veel Vita Coco!

Ik mocht deze week een hele leuke prijs weg geven op mijn site. Een maand lang Vita Coco! Dat zijn 30 meeneemverpakkingen Vita Coco van 330 ml in verschillende smaakjes! Ik zou bijna mezelf laten winnen om deze voorraad kokoswater te winnen! Maar he ik ben eerlijk, dus dat gebeurde niet. Maar wie wint dan wel?

“Trainen voor een halve marathon. In september weekend social run, een estafetteloop. Wielrennen erbij. Werken in mijn moestuin wat af en toe gelijk staat aan krachttraining. Tussendoor de oogst zien te verwerken. Yoga voor de souplesse, rust en balans. En nu staat mijn huis op zijn kop vanwege schilderen, schuren en nieuwe vloer. Ja, ik kan wel een maandje vita coco gebruiken.”

Deze reactie ontving ik van Coosje Brandwijk. Met zo’n druk schema van sporten, moestuinen en verbouwen kan een beetje extra hulp geen kwaad. Lekker hydrateren, zodat je straks fit aan de start staat van je halve marathon. Gefeliciteerd en geniet er van! Ik neem even contact met je op voor je adresgegevens.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!