Gear, gadgets en lifestyle

Prijswinnaars Strong Viking Hills edition

Heb jij meegedaan aan de prijsvraag van Strong Viking Hills edition? Lees dan snel verder, want de prijswinnaars zijn bekend! Het lijkt wel of de agenda’s al gevuld waren. De inzendingen vielen mij een beetje tegen, maar daarmee werd jullie winkans wel heel groot!

Op 24 mei vindt de Hills edition van Strong Viking plaats en ik mag van de organisatie vier startbewijzen weg geven. Zit jij bij de winnaars? Dan neem ik contact met je op. Jouw mailadres stuur ik vervolgens naar de organisatie, die de verdere inschrijving met jou regelt. Je kunt kiezen uit 7, 13, 19 of de marathonafstand van 42,2 kilometer en diverse starttijden verspreid over de dag.

[heading size=4 style=underline]Suzan[/heading]“Waarom ik graag een startbewijs voor de 7km wil winnen? Omdat ik alleen nog maar ‘normale’ lopen van 5/10/15 heb gelopen en ik onlangs voor het eerst een fartlek training in het bos heb gedaan en het echt helemaal te gek was. Door het bos, over boomstammen, worstelen over zandpaden; lekker ongegeneerd vies worden en genieten van de natuur en het actief bezig zijn. Ik ga zeker vaker een fartlek training naast mijn gewone interval trainingen (2x doordeweeks) en duurlopen (weekend) plannen! Zo verhoog ik niet alleen mijn basissnelheid, maar ook mijn uithoudingsvermogen en krijg ik er ook steeds meer plezier in (toen ik begon met hardlopen vond ik het vreselijk, tegenwoordig is het echt een onderdeel van m’n leven waar ik naar uit kijk).”
Heerlijk, jij ontdekt net het plezier van trainen in het bos en vies worden. Jij kunt je lol op! May you get dirty!!!

[heading size=4 style=underline]Susanne[/heading]“Ik zou graag mee willen doen aan de Strong Viking Hills Edition, omdat ik ook al mee ga doen aan de Water en Brothers edition en dit lijkt me een mooie aanvulling. Ik ben sinds kort besmet met het Obstacle Running-virus en het is genadeloos (Breakout Run, SVR Water+Brother, Spartan Races), helaas is mijn banksaldo momenteel ook genadeloos en kan ik derhalve niet ook nog meedoen aan deze run. Ik zou het een eer vinden als ik uitgekozen word om aan deze run mee te mogen doen! Uiteraard zal Run Andrea Run dan op mijn wang staan! Haha! Zoals mijn profielfoto al laat zien ben ik niet bang voor een uitdaging en ik hoop dat ik mee mag doen met de Strong Viking Hills Edition 13 km!”
Ik ben ook genadeloos: may you get dirty too!!

[heading size=4 style=underline]Ron[/heading]“Zou graag meelopen aan de Viking run hills edition, het lukt mij helaas niet voor die tijd om een baard te laten staan. Probeer het daarom op deze manier om de uitdaging van 19 km aan te kunnen gaan. Hoop dat ik vrijdag dan ook de gelukkige ben voor een vrijkaart.”
Beard or no beard: run you shall, dirty you will be!!

[heading size=4 style=underline]Seth[/heading]“Ik train op weg naar mijn eerste marathon: de Mud Master Marathon. Daarom zorg ik dat ik iedere maand sowieso één obstakelrun doe als training voor de vorige! Afgelopen maand stond er Dutch Beach Masters op het programma en deze maand de Breakout Run @ night! De Strong Viking kan er gewoon bij want daarna twee weken op vakantie en dat is altijd zeer slecht voor de vorm. Een erg lekkere training vind ik altijd over het strand en dan alleen over het strand, een rechte streep waarbij het einde al vanaf het begin in zicht is (Hoek van Holland – Havenpier Scheveningen, 18k). Is goed voor het moraal tijdens een run! Mijn doel is om die heen en terug te doen als langste afstand in het trainingsschema op weg naar de marathon. Verder loop ik hard naar mijn turntraining en dan volle bak nog turnen. Een goede mix van benen en lijf op één dag.”
Een goede voorbereiding is het halve werk! Knallen dus tijdens Strong Viking, zodat je tijdens je vakantie niet uit de hangmat te branden bent! May you rest after getting dirty!

Gefeliciteerd en ik zie jullie in de HILLS!

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!