Gear, gadgets en lifestyle

Prijswinnaars Strong Viking Mud edition!

Heb jij meegedaan aan de prijsvraag van Strong Viking Mud edition? Lees dan snel verder, want de prijswinnaars zijn bekend! Het kostte mij even moeite om de winnaars te kiezen, want ik heb zulke leuke reacties binnen gekregen!

Op 29 maart vindt de Mud edition van Strong Viking plaats en ik mag van de organisatie vier startbewijzen weg geven. Zit jij bij de winnaars? Dan neem ik contact met je op. Jouw mailadres stuur ik vervolgens naar de organisatie, die de verdere inschrijving met jou regelt. Je kunt kiezen uit 8 of 14 kilometer en diverse starttijden verspreid over de dag.

[heading size=4 style=underline]Remko[/heading]“Als ik een kaartje zou winnen dan zal ik als tegenprestatie hem lopen in mijn morphsuit als pinquin.”
Dat wil ik zien! Dus laat me even weten welk startvak je start, want belofte maakt schuld!

[heading size=4 style=underline]Danny Roodzant[/heading]“Meedoen aan de Strong Viking Mud Run, zou voor mij de spreekwoordelijke kers op de taart zijn, ter afsluiting van een herstelperiode van 5 maanden na een cva, en een start zijn in mijn voorbereiding voor de MMM op 27 september. En er is niks mooiers dan dit in de modder te doen.”
Supermooi doel, daar wil je graag een duwtje bij in de rug geven.

[heading size=4 style=underline]Swanet en Femke van Grootveld[/heading]“De perfecte ‘straf’ na een maand slecht getraind te hebben. Wij verdienen die modderige schop onder onze kont! Als wij die kaartjes winnen mag jij ons de modder induwen!”
Dàt… moet je nu echt niet tegen mij zeggen he… want ik doe het! Heerlijk!

Gefeliciteerd en ik zie jullie in de MUD!

3 reacties

  • Emmelie

    Hoi Andrea, wat heb je een leuke blog! Heel motiverend ook!Ik heb gisteren lekker in de regen door het bos geploeterd maar nu… Hoe krijg ik die schoenen weer schoon genoeg voor een gewone wedstrijd? Ik doe het vaak met een borstel ofzo maar dan blijven ze vies ruiken.. Ik hoor graag hoe jij het doet!
    Groetjes, en succes met (de voorbereidingen voor) de marathon! Emmelie

    • Andrea

      Aaah dank je wel 🙂 Ik spoel de schoenen eerst goed uit in het water, kranten er in (absorberen het vocht), laten drogen en dan hopen dat ze een stukje frisser ruiken. Meestal gaat de modderlucht er gaande weg wel weer uit (ieuw, vies verhaal eigenlijk…).

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!