Gear, gadgets en lifestyle

Prijswinnaars Strong Viking Water edition

BAM!!! Een berg aan inzendingen voor de startbewijzen van de Strong Viking Water edition! Heb jij meegedaan aan de prijsvraag van Strong Viking Hills edition? Lees dan snel verder, want de prijswinnaars zijn bekend!

[heading size=4 style=underline]Waterpret![/heading]Op 14 juni vindt de Water edition van Strong Viking plaats en ik mag van de organisatie vier startbewijzen weg geven. Zit jij bij de winnaars? Dan neem ik contact met je op. Jouw mailadres stuur ik vervolgens naar de organisatie, die de verdere inschrijving met jou regelt. Je kunt kiezen uit 7, 13 of 19 kilometer en diverse starttijden verspreid over de dag. Wil jij een poging wagen om je te kwalificeren voor het WK OCR? Dan dien je dit even aan te geven! Je start dan in een speciaal startvak. Alle deelnemers zijn in de hoge hoed gestopt en daaruit zijn de volgende winnaars getrokken.

[heading size=4 style=underline]Hessel Kers[/heading]Ik moet meedoen, omdat Dirtkings is afgelast en omdat zonder mij de winnaar geen goede concurentie zal hebben!!! Dus kom geef mij deze kick!
Tijd om jezelf te bewijzen Hessel! Laat ik het niet merken dat jij je niet kwalificeert voor het WK!

[heading size=4 style=underline]Esmee van Riemsdijk[/heading]Ik moet het startbewijs winnen… addicted! Ik wil wel weer naar de klote gaan ik ben benieuwd of ik een viking ben!!!
Gaan met die banaan! Kapot gaan zul je, zwemmen ook!

[heading size=4 style=underline]Jolanda Wammes[/heading]Omdat ik doodmoe word van alle loopjes die m’n vent doet. Elk zinnig gesprek weet hij uiteindelijk om te buigen naar obstacle runs of hardloopwedstrijdjes. Maar het zou toch wel de ultieme liefdesverklaring zijn als ik hem via jullie kan verrassen met een kaartje, want hier is hij niet op ingeschreven.
Je hebt geluk, je hebt weer een dagje rust als manlief zich uitleeft tijdens Strong Viking!

[heading size=4 style=underline]Mark Jansen[/heading]Na het zien van het filmpje over de Iceman kan deze viking toch wat verkoeling gebruiken volgende week zaterdag!
Als het volgend weekend net zulk weer is als dit weekend is verkoeling heeeeel erg welkom!

Bereid jullie voor op een zware editie met nieuwe hindernissen en uitdagingen. Conquer your fear en dompel je onder in een ijsbad….

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!