Gear, gadgets en lifestyle

Reebok lanceert All Terrain 2.0

Iedere OCR-fanaat zal bij het horen van de naam Reebok direct denken aan de Spartan Races. Reebok is namelijk dè grote partner van de Spartan Race series, die wereldwijd duizenden OCR-atleten trekken. Reebok heeft voor deze Spartans een complete lijn van kleding en schoenen ontwikkeld, geschikt voor de meest zware omstandigheden en voorzien van een ruige look. Ploeg door de modderige trenches en overwin ieder obstakel met de All Terrein Super 2.0.

[heading size=4 style=underline]Reebok All Terrain Super 2.0[/heading]Na de All Terrain  Super is onlangs de All Terrain Super 2.0 uit gekomen. Een schoen speciaal door Reebok ontwikkeld om door de modderige trenches, over muren en in touwen te klimmen. De ideale schoen voor de Spartan races dus. Met een paar vernieuwingen ten opzichte van de vorige versie.
Het bovenwerk ziet er wat anders uit. Daarnaast is het leer erg licht in gewicht, biedt bescherming tegen de elementen en is makkelijk af schoon te maken. Strategisch geplaatste drainage buisjes in het bovenwerk en de zool zorgen er voor dat water snel wordt afgevoerd. Het grove profiel van de zool zorgt voor een 360 graden grip op diverse ondergronden. Onder het midden van de voet en op de voorkant van de schoen is een speciale grip voor obstacles geplaatst, zodat je meer grip hebt op touwen en muurtjes.

Nieuwsgierig geworden naar de All Terrain Super 2.0? Ik wel! De All Terrain Super 2.0 is verkrijgbaar in diverse kleuren voor een prijs van € 120,- in de Reebok webshop. PLP-Spartan-All-Terrain-Super

Foto’s: Sportograf, Reebok

 

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!