Gear, gadgets en lifestyle

Review: Adidas Energy Boost 2.0

Hoe maak je iets goeds nog beter? Dat lijkt bijna onmogelijk, maar Adidas heeft de Energy Boost in een nieuw jasje gestoken. Meet de Energy Boost 2.0! Eyecandy voor kilometervreters! Prepare voor nòg meer kilometers, want met deze schoenen wil je gezien worden!

[heading size=4 style=underline]Stayer[/heading]Met de Adidas Energy Boost zette Adidas vorig jaar de hardloopwereld aardig op de kop. Een jaar later is de Boosttechnologie in nog veel meer type schoenen van Adidas doorgevoerd en is deze niet meer weg te denken. De zool bestaat uit duizenden kleine kogeltjes van thermoplastisch polyurethaan, welke worden ‘samengesmolten’ tot de zool. Hierdoor krijg je als loper bij iedere pas energie terug vanuit de landing. De zool is voorzien van Torsion System technologie die zich moeiteloos aanpast aan de ondergrond en houdt je voet stabiel wanneer dat nodig is.
Adidas_Boost_Energy2.0 (4 van 12)
[heading size=4 style=underline]Improve the perfect[/heading]De versie 2.0 heeft een paar veranderingen ondergaan, die deze fantastische schoen nog geweldiger maakt. Opvallendste verandering is het bovenwerk dat van flexibel stretch materiaal en mesh is gemaakt. Dit vergroot het comfort en zorgt voor extra ventilatie. De uitstraling verandert hierdoor ook meteen, want de schoen ziet er en stylish en energiek uit. En dan heb ik het nog niet over de kleur van de schoenen die ik hier heb: knalroze met aubergine. Sweet as candy! Het flexibel Techfit materiaal zorgt ervoor dat de schoen zich als een sok aan je voet aansluit, waardoor deze aanvoelt als een tweede huid. Waar je voorheen moest kiezen tussen comfort of reactieve energie, combineert Boost beide.
Adidas_Boost_Energy2.0 (12 van 12)
[heading size=4 style=underline]Pink cloud[/heading]
En ik? Ik loop letterlijk op een roze wolk. Met name in de marathonvoorbereiding, als ik meer omvang loop, heb ik voor de duurlopen behoefte aan een schoen met wat meer ondersteuning, stabiliteit, comfort en energieteruggave. Precies wat de Boost-serie mij geeft.
Adidas_Boost_Energy2.0 (13 van 5)

De Energy Boost is verkrijgbaar via adidas.nl en bij hardloopspeciaalzaken voor € 160,-. De Energy Boost is geschikt voor zowel recreatie- als wedstrijdlopers. Benieuwd of de Energy Boost 2.0 ook geschikt is voor jou? Ga dan even naar je hardloopspeciaalzaak en laat je informeren en doe een looptestje.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!