Gear, gadgets en lifestyle

Review: Columbia running gloves

Ik ben een koukleum eersteklas. Zodra de temperatuur onder de 10 graden daalt, heb ik de grootste moeite om mijn uítstekende ledematen warm te houden. Vooral mijn handen moeten het ontgelden… Gelukkig zijn er handschoenen in alle soorten en maten, maar ik heb mijn favoriet gevonden!

[heading size=4 style=underline]Columbia[/heading]Het buitensportmerk Columbia speelt in op de kou en nattigheid van de winter en komt met een technologie die er voor zorgt dat je warm blijft in alle omstandigheden: Omni-Heat Thermal Reflective. Heat Thermal Reflective reguleert je lichaamswarmte voor ultieme prestaties in de buitenlucht. Kleine, zilveren stippen die op de Thermal Reflective kleding zitten reflecteren en behouden de warmte die van je lichaam afkomt. Het materiaal is ademend, hierdoor kan een teveel aan warmte wegtrekken en wordt vocht verdreven. Deze technologie zit onder andere verwerkt in de jassen, skibroeken, baselayers, schoenen én handschoenen van Columbia.

[heading size=4 style=underline]Touchy[/heading]Met deze handschoenen heb ik dus echt geen koude handen meer! En nog een groot voordeel: door de fingertips zijn de handschoenen smartphone en sportwatch proof. Daarnaast is de handpalm voorzien van een siliconen patroon, waardoor je lekker veel grip hebt. Handig, want nu kan ik zelfs met handschoenen aan de deur open doen, omdat mijn huissleutel niet weg glijdt. Wat mij betreft mag het van mij nu wel keihard gaan vriezen. Mijn handen overleven het wel!
De handschoenen zijn er voor mannen en vrouwen en onder andere verkrijgbaar via de website. Via de maattabel kun je je maat bepalen.
Columbia 2 Collage

 

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!