Gear, gadgets en lifestyle

Review: Odlo Crossback Medium sportbra

De zomer staat nu echt voor de deur, dus hoogste tijd om eens een kledingstuk te testen wat wij dames toch wel vaak verstoppen. Een sportbra is nu ook meestal niet het meest modieuze van de outfit en het moet ook wel heeeeel erg warm zijn wil ik in enkel een sportbra zonder shirt de straat op gaan. Maar met dit exemplaar…

Odlo-Run-Andrea-Run-9

[heading size=4 style=underline]Crossback Medium[/heading]Voor Odlo testte ik de Crossback Medium Sportbra. Let wel, want deze geeft medium support en is dus niet voor alle dames geschikt om mee te gaan hardlopen of ander high intensity sporten mee te doen. Maar voor vrouwen met een voorgeveltje zoals ik die heb kan dat wel.

[heading size=4 style=underline]Looks[/heading]Allereerst de looks. Want zeg nou zelf, ik vind hem geweldig! Hij matcht met de Tight 7/8 Ebe, die tweezijdig te dragen is. De crossback op de rug zorgt voor een stoere look, terwijl de lage halsuitsnijding zorgt voor een mooi decolleté. De binnenkant van de sportbra is gevoerd met mesh wat zorgt voor een goed ademend vermogen en optimaal vochttransport.

[heading size=4 style=underline]Fit[/heading]Voor mij moet een sportbra beschikken over gekruiste banden op de rug. Schouderbandjes vind ik veel minder fijn zitten en bij sommige merken glijden die van mijn schouders af. Bij de Odlo Crossback Medium sportbra heb ik daar helemaal geen last van. De crossback zorgt voor een stevige fit.
De medium ondersteuning is voor mij voldoende bij hardlopen, maar nu heb ik ook niet een heel grote voorgevel. A en B-cups kunnen met deze sportbra prima uit de voeten ij high intensity sporten. Een zwaardere boezem? Dan is deze sportbra prima geschikt voor medium activity, zoals fietsen, yoga of Crossfit.

Odlo-Run-Andrea-Run-8

De Odlo Crossback Medium is verkrijgbaar bij diverse (web)shops voor € 39,95.

Dit artikel is mede mogelijk gemaakt door Odlo.

2 reacties

  • Gabriella

    Ohhhhh die is gaaf!! Die broek vind ook megagaaf. Alleen zou ik zelf niet zo de deur uit durven te gaan om een rondje te gaan hardlopen. Daar is mijn buik niet strak genoeg voor….Maar de vorm lijkt mij wel heel lekker zitten.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!