Gear, gadgets en lifestyle

Ronduit klote!

Als blogger krijg ik heel wat persberichten in de mailbox of verzoeken om producten te testen. Maar dit was gewoon ronduit klote. Ik heb geen ballen. Dus een probleem.

[heading size=4 style=underline]Gretig aftrek[/heading]Gelukkig vond ik redding in medeblogger Mari, toen ik bij hem een balletje opgooide. “Mari, mag ik je een rare vraag stellen?” Zo begon ons gesprek dat eindigde in elkaar de bal toespelen. Ik had net vers een persbericht in de mailbox ontvangen. Maar wat ik hier nu mee aan moest… Ik zat met mijn handen in het haar en begreep er even de ballen van.
“Ballencrème vindt gretig aftrek” kopte het artikel. Een crème speciaal ontwikkeld voor mannen voor, je raadt het natuurlijk al: de schaamstreek. En er is rekening gehouden met de geur en smaak. “Dus het product levert geen beperkingen op in de slaapkamer” beweert Gentl. Je zou bijna denken dat ik sexshopberichten ontvang. Maar nee, dit is toch écht sportgerelateerd!

“Mannen die sporten beoefenen als wielrennen en hardlopen weten er alles van. Schuurplekken, zadelpijn en ander ongemak. De hele mannelijk schaamstreek krijgt het sowieso dagelijks behoorlijk te verduren door onder andere strakke kleding, broeierige warmte en wrijving door sporten. Daarnaast scheert of trimt anno 2017 meer dan 60% van de Nederlandse mannen zijn schaamstreek en meer specifiek, zijn ballen. Een veelvoorkomend gevolg is een jeukerige en geïrriteerde huid. Een goed verzorgingsproduct specifiek afgestemd op de huid daaronder is dus zeker geen overbodige luxe.” – Viviane van den Bichelaer van Gentl Care

[heading size=4 style=underline]Ballentekort[/heading]Normaal gesproken denk ik dan: ha dat ga ik testen! Kijken of het wel écht werkt. Maar dan doet zich een probleem voor… Ik heb geen ballen. Althans, niet tussen mijn benen. Aan de andere kant: ik heb ook wel eens last van schuurplekken. Weliswaar op andere plaatsen, maar hé een schuurplek is een schuurplek. Daarnaast helpt de huid herstellen na het scheren of trimmen, vermindert jeuk, haargroei, roodheid en irritatie en geeft een droog en fris gevoel. Kijk, dát kan ik dus wel testen.

[heading size=4 style=underline]Lekker smeren[/heading]Mari en ik hadden ondertussen de grootste lol en we waren het over één ding eens: hier willen wij onze ballen handen wel voor in het vuur steken. De schaamte voorbij, beter één bal in de crème dan 10 in de lucht! Oftewel, de proefjes werden opgevraagd en vervolgens ontvangen in een porno-rode glanzende envelop. Mari en ik gaan smeren, zweten en testen… De kloten rollen!

Gentl man Intimate Care is voor 14,95 verkrijgbaar via gentl.com en iciparisxl.nl.

2 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!