Gear, gadgets en lifestyle

Run2Day Magazine

Jaja, hij is uit! Het Run2Day magazine!!

“Run2Day magazine is een inhoudelijk en tegelijkertijd toegankelijk blad over hardlopen. Expliciet geen “lifestyle” magazine; Maar wel een magazine over hardlopen anno nu met een scherp oog voor de trendaspecten die de beleving rond het hardlopen en de lifestyle van gezond leven op dit moment kenmerken…”“… Denk dan bijvoorbeeld aan een sterk groeiende participatiegraad van vrouwelijke lopers, modische elementen en lopen als onderdeel van een gezonde lifestyle waarin het je goed voelen centraal staat. Run2Day hanteert geen wedstrijdperspectief, maar richt zich op de beginnende tot de gevorderde loper. Waarbij de overtuiging dat plezier in lopen de sleutel tot beter lopen en minder blessures is, door het hele blad terug te vinden zal zijn.”

Ik heb laatst een shoot gedaan voor Run2Day als opvulling voor het modische element. Na 5 kilometer op een loopband gelopen te hebben, werd ik in de nieuwe wintermode onder een paar knetterhete lampen gezet. “Mooi bezweet” werd ik op de foto gezet met dit als resultaat:

Stoer, sportief en verwilderd vind ik het. Alleen de tekst klopt niet… Wie gaat er nu al in training voor een marathon in juni?? Geloof dat ik er juist 1 in juni had gelopen… maar ja.

En de beloning voor dit zwetende avontuur? Een mooi nieuw paar loopschoenen! En laat er nu net een nieuwe kleur uit zijn van de Mizuno Wave Inspire 5!!

Meet rechts…

 

 

 

 

 

 

 

 

… en links!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Komt mooi uit trouwens. Want mijn schoenen zijn nog zeiknat van de training gisteravond…

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!