Gear, gadgets en lifestyle

RunAndreaRun.nl in vernieuwd jasje!

Dames en heren!! Met trots presenteer ik u…. mijn vernieuwde website RunAndreaRun.nl! Harder, better, faster en stronger! En dan niet in de zin van ‘ik ben beter dan de rest’ (al zou ik dat soms wel willen), maar: haal uit jezelf wat er in zit!

[heading size=4 style=underline]It started with a fart… [/heading]
Het begon in 2008. Social media was een beetje in opkomst en veel lopers die ik ken en op wedstrijden tegen kom waren aan het bloggen. Dat wou ik ook! Al mijn hardloopavonturen, gekkigheden, resultaten en loopkilometers delen met hardlopende vrienden. Mijn eerste blog ging over mijn voorbereidingen voor de halve marathon in Amsterdam. Gebrand op een pr, taperen en vooral zenuwen… Dat uit zich bij mij altijd op een bepaalde manier… En zo startte ik met bloggen.

[heading size=4 style=underline]The first rebirth (yyeaaaaahhh!! Oldschool!)[/heading]
Zo’n anderhalf jaar geleden verliep de migratie van web-log niet bepaald vlekkeloos. Ik verruilde web-log voor een eigen domeinnaam en RunAndreaRun was geboren. Mijn vriend heeft toen de eerste aanzet gemaakt om mijn site een make over te geven, maar meer dan een blog was het nog niet. Ik begon in die tijd ook te twitteren en facebook begon de rol van hyves over te nemen. De mogelijkheden werden steeds groter om jezelf te delen met de wereld. Er moest iets gaan gebeuren met mijn blog.

[heading size=4 style=underline]Harder, better, faster, stronger[/heading]
Na nog een make over is mijn site nu gereed voor een spectaculaire megasensationele presentatie. Ik zeg: voila…! Ok… dat was niet zo heel erg spectaculair, maar feit is wel dat mijn nieuwe site in de lucht is! En vernieuwing betekent… juist! Vernieuwing! Regelmatig zal ik updates plaatsen met leuke workouts, event van de maand, gear & gadgets, nog veel meer en…. mijn eerste twitterrun staat er aan te komen!! Er ontwikkelt zich ook een aantal hele leuke samenwerkingen… Houdt mijn site dus in de gaten, volg me op facebook en twitter en mis niets!

Love to live, love to laugh and love to run! That’s me: RunAndreaRun!

Run_Andrea_Run_02

7 reacties

 • Elsa

  Hoi Andrea,
  ik lees sinds een paar weken mee op je website. Aangezien je stukjes me erg aanspreken, ben ik vooraan begonnen. Ik ben nu inmiddels bij april 2011. 🙂
  Vrijdag was ik ineens de link naar je archief kwijt. Ik zie nu dat je onderaan kan bladeren, maar misschien nog een ideetje om een kopje archief erbij te maken, dat zoekt makkelijker.
  Verder ziet je site er super uit. Je stukjes zijn ontzettend herkenbaar en je bent nog fanatieker dan ik, terwijl mijn collega’s zich wel eens afvragen of ik wel maat kan houden. Ik ben in 2009 pas begonnen met hardlopen, maar ik kan niet meer stoppen!
  Ga dus lekker zo door, je stukjes worden met plezier gelezen!
  Groetjes,
  Elsa

  • Andrea

   Hoi Elsa, wat leuk om te horen! Jeetje echt alles aan het teruglezen?
   Dank je voor de tip! We sleutelen ondertussen rustig door en een we moeten de categorieën en archief nog even aanpassen. Archief had ik er voorheen wel instaan, maar dat werd een hele lange lijst.
   Hardlopen is zoooo verslavend… Ik zou niet weten wat ik zonder zou moeten. Nog wedstrijden/trimlopen op de agenda staan?
   Groetjes, Andrea

 • Elsa

  Haha, ja, ik lees alles terug. Ik vind het leuk om te lezen hoe je alles beleeft. Je eerste marathon, vervelende blessures, weer opbouwen. Dat verwachte PR dat toch niet lukt en wel een PR als je het niet verwacht, enz.
  Ik heb voor heel 2013 al een aardig lijstje wedstrijdjes staan. Deze en volgende maand nog een 10 km uit een competitie van 4 wedstrijden. En dan in april de halve van Berlijn.
  In mei een dubbele mijl, in juni nog een halve marathon, in juli een 5 km. Ik “moet” er nog ergens een 15 km bij verzinnen om mijn PR daarop te kunnen verbeteren en ik heb nog geen tijd voor de 10 EM staan…

  • Andrea

   Oooo Berlijn! Ik ben zo gek op Berlijn… Volgend jaar wil ik daar of de halve of de hele gaan lopen. Haha en hoe herkenbaar… ik heb ook nog geen pr op de 10EM. Zou eigenlijk 27 januari in Uithoorn lopen, maar die werd afgelast. Dus nog steeds pr-loos. Bij mij zit daar dus een moetje… Hou je ook een blog oid bij?

 • Elsa

  Ik ga eerst deze halve maar eens lopen. Wie weet wordt er volgend jaar wel een keer een hele gelopen.
  Voor de 10 EM ga ik misschien naar de HEM in Haaksbergen, 24 maart.
  Ik heb (nog) geen blog, maar terroriseer mijn facebook vrienden graag met verslagjes.
  Er staan er ook een aantal bij de 70K challenge pagina van Girls love 2 run: https://www.facebook.com/events/519978261354311/

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!