Gear, gadgets en lifestyle

Runnin’ tattoo: Edwin

Deze tattoo vloog vorige week door mijn timeline van twitter. Met wat scrollwerk kon ik hem gelukkig terug vinden, want hier wilde ik meer van weten! Edwin is sinds kort de eigenaar van dit kunstwerkje. Een tattoo, die staat voor wat hij tot dusver met vallen en opstaan bereikt heeft. Iets om trots op te zijn.

[heading size=4 style=underline]Edwin[/heading]Het hardloopvirus kreeg Edwin in 2004 in zijn greep. Na eerst zich gericht te hebben op 5 en 10 kilometer kwamen de halve marathon en de hele marathon aan de beurt. Zijn passie voor hardlopen deelt hij graag met anderen. Daarom volgde hij een trainersopleiding. Het training geven wisselt hij af met zijn eigen trainingen. Maar waar hij nu staat ging niet zonder vallen en opstaan.

Naast zijn sterrenbeeld (schorpioen) is Edwin sinds 30 november 2013 de trotse eigenaar van een nieuwe tatoeage. En wat voor één! House of Tattoo in Amsterdam heeft een kunstwerkje afgeleverd. Edwin: ” De tattoo is een hardloper die door een lint loopt, de zon en bergen tegemoet. Op de linten staat de tekst ‘no pain no gain’ en de gelopen tijden op de marathons in Amsterdam en Tromsø. Deze tattoo geeft voor mij de weg weer die ik heb moeten begaan om te bereiken wat ik nu heb bereikt. De tijden zijn mijn eerste twee tijden op de marathon. Hier zit nog steeds progressie in dus er zullen in de toekomst nog tijden bijkomen. Grote kans dat ik die er bij laat tatoeëren! De tekst die erbij staat is een weergave van dat ik nooit zover was gekomen als ik niet over mijn grenzen was heengegaan. Ik ben trots op wat ik tot nog toe bereikt heb en dat is de reden dat ik de tatoeage heb laten zetten. Iedereen mag het zien! De tattoo laat me weten dat ik kan bereiken wat ik wil en dat ik bereid ben hiervoor te vechten.
Het was even zoeken naar een tattoo studio. In eerste instantie had ik een andere studio uitgekozen, totdat mijn vrouw het werk van Maurits, van House of Tattoo Amsterdam, liet zien. Ik was verkocht. Hij grijpt de ziel van de mensen waardoor de tattoo’s meer spreken.
Ik heb de tattoo nog maar een paar weken, maar de reacties die ik krijg zijn voornamelijk positief.

Edwin 2 Collage

Heb jij je passie op je huid laten vereeuwigen en wil je jouw verhaal delen? Stuur mij dan een berichtje!

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!