Gear, gadgets en lifestyle

Runnin’ tattoo: Erik

Vorige week maakte je al kennis met de verse tattoo van Robert. Maar hij was niet alleen. Samen met Erik liet hij een blijvende herinnering aan zijn New York marathon zetten bij de shop van NY Ink, de Wooster Street Social Club. Met tatoeages is Erik niet onbekend, maar dit is zijn eerste hardloopgerelateerde tattoo.

[heading size=4 style=underline]Erik[/heading]Erik heeft zich het hele jaar hard ingezet voor Kika. Als slagroom op de taart liep hij de New York marathon. Zijn getatoeëerde sleeves piepten onder de mouwen van zijn shirt uit. Een tattoo van de New York marathon kon dan ook niet uitblijven!

Erik:” De New York marathon is voor mij heel bijzonder. Het typische over-enthouasiaste Amerikaanse publiek met hun aanmoedigingen is bizar, maar zo gaaf. Daarnaast was deze marathon het hoogtepunt van het jaar, omdat ik voor Kika liep. Ik kon €10.000,- aan donaties bijdragen!

Dit jaar liep ik ook de Rotterdam marathon en de Nijmeegse Vierdaagse voor Kika, maar van New York wilde ik een tattoo. Door het publiek, de supporters en Kika had ik het gevoel tijdens de marathon in New York over het parcours te vliegen. Vandaar het hardloopschoentje met vleugeltjes, N(ew) Y(ork) M(arathon) en het jaartal. Ik wilde vooral genieten van de marathon en ben daarom zonder eindtijd in mijn hoofd van start gegaan. Door met deze instelling van start te gaan heb ik erg lekker en ontspannen kunnen lopen. De reacties op mijn tattoo zijn erg leuk, maar ik heb op dit moment nog geen plannen voor meer tattoo’s.

Erik 2 Collage

Meer informatie over Erik’s Run voor Kika? Kijk dan op zijn facebookpagina.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!