Gear, gadgets en lifestyle

Runnin’ tattoo: Orphan

Iedere loper heeft zijn eigen doelen, zijn eigen streven en beleeft zijn of haar passie op de eigen manier. Er zijn er maar weinig die de absolute top behalen. Wie zichzelf tot doel stelt om topsporter te worden, heeft veel te doen en nog meer te laten. Het vraagt doorzettingsvermogen, discipline en een portie gezond egoïsme. Vandaag is het de beurt van de verse tattoo van Orphan.

[heading size=4 style=underline]Orphan[/heading]Orphan loopt al een aantal jaren in de Nederlandse top van de (middel)lange afstand mee en traint daarvoor op Papendal. Onlangs maakte hij de overstap van trainer Grete Koenis naar Honore Hoedt. Een nieuwe uitdaging, een nieuwe prikkel en na blessureleed hoopt hij weer een flinke stap voorwaarts te kunnen maken om weer mee te kunnen lopen met de top. De eerst volgende uitdaging wordt het NK 10 kilometer tijdens de Singelloop in Utrecht op 29 september.
Nog geen 2 weken geleden is de tattoo gezet, maar het vertelt precies zijn verhaal.

Ik wilde al een tijdje een tattoo waar wist niet precies wat ik wilde. Na een tijdje denken, heb ik besloten om een tattoo te laten zetten met een tekst die zowel met hardlopen van pas komt, maar ook als ik straks stop met topsport. Ik heb de tekst zelf bedacht en in overleg samen de tatoeëerder is er een mooi resultaat uitgekomen. De tekst heb ik laten vertalen door Li Jiao. Zij traint ook op Papendal, komt uit China en zit bij de wereldtop tafeltennis.

De tattoo heb ik laten zetten op beide onderbenen aan de buitenkant met de Chinese tekst: zelfvertrouwen, doorzettingsvermogen op mijn rechterbeen en  op mijn linkerbeen wilskracht, perfectie. Deze tattoo betekent voor mij alles wat ik in topsport nodig heb om ver te komen of een poging te doen om ver te komen. En als ik straks stop met lopen, hoop ik dat deze woorden mij ook verder helpen in mijn nieuwe ‘gewone’ leven.

De reacties tot nu toe zijn positief gelukkig. Mijn vriendin stond achter mij en dat vond ik wel belangrijk met het zetten van een tattoo. Tot nu toe heb ik nog geen nare reacties gehad gelukkig, maar dat maakt mij eigenlijk ook niet uit. Ik ben er blij mee! Het was wel even afzien en aardig pijnlijk. Voorlopig laat ik dan ook even geen nieuwe tattoo zetten.

Orphan 1 Collage

Heb jij je passie op je huid laten vereeuwigen en wil je jouw verhaal delen? Stuur mij dan een berichtje!

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!