Gear, gadgets en lifestyle

Runnin’ tattoo: Robert

De marathon van New York van 3 november heeft niet alleen mooie verhalen opgeleverd, maar ook een paar mooie vereeuwigingen in inkt tot gevolg gehad. Hier en daar zie ik mooie tatoeages voorbij komen van lopers die hun ervaring hebben laten vastleggen. Een urenlange reis over ruim 42 kilometer. Emoties, pijn en blijdschap. Iets om nooit te vergeten.

[heading size=4 style=underline]Robert[/heading]Zo ook Robert. Hij liep zijn 1e marathon in New York en liep deze voor Kika. Een bijzondere ervaring, want drie jaar eerder had hij niet gedacht dat hij ooit een marathon zou lopen. Tatoeages zijn Robert niet vreemd. Zijn sleeves vallen goed op! Het was daarom een logisch gevolg dat het resultaat van de New York marathon op zijn huid kwam te staan. Daar koos hij een beroemde tattooshop voor uit.

Van de vele tatoeages die Robert heeft zijn er twee hardloopgerelateerd.
“De eerste liet ik zetten op 1 oktober 2012, de dag nadat ik mijn eerste halve marathon had gelopen. Ik liep de Rock and Roll Lisboa. Via internet ben ik eerst op onderzoek uitgegaan naar een goede tattooshop. Ik kwam bij Lisboa Ink uit, waar ik goede berichten over had gelezen. Mijn tweede hardloopgerelateerde tattoo heb ik de dag na de New York marathon laten zetten. Deze wilde ik maar bij één tattooshop laten zetten: New York Ink. Deze shop is bekend van de televisieserie New York Ink. Ik ben maanden bezig geweest om contact te leggen en de juiste tatoeëerder te zoeken en zijn aanwezigheid te checken. Dat is gelukt. Al ruim voor openingstijd stonden we voor de deur, want wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Een speciale ervaring die ze me niet meer afnemen! Deze beide tatoeages staan op mijn rechtervoet: de namen van de evenementen en de eindtijd die ik heb neergezet.”
Over de reden voor deze tattoos is Robert duidelijk: “Drie jaar geleden kampte ik nog met veel overgewicht en heb toen mijn leven veranderd. Hardlopen heeft me daarbij geholpen. Ik had toen nooit kunnen denken dat ik een halve, laat staan een hele marathon zou lopen. Voor mij zijn deze gebeurtenissen mijlpalen. Niet is onmogelijk en ik heb het toch maar mooi gedaan! De eerste halve en eerste hele marathon zijn toch altijd bijzonder. De reacties die ik krijg zijn over het algemeen erg positief. Een marathon spreekt velen toch tot de verbeelding. Ik heb het gewoon gedaan!”
Op de vraag wat Robert nog graag zou willen laten tatoeren: “Nog genoeg, ik ben nog lang niet klaar, maar geen hardloopgerelateerd niet meer.”

Robert CollageHeb jij je passie op je huid laten vereeuwigen en wil je jouw verhaal delen? Stuur mij dan een berichtje!

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!