Gear, gadgets en lifestyle

Runnin’ tattoo: Swanet en Magda

Nee je ziet niet dubbel. Dit zijn twee dezelfde tatoeages, op twee verschillende voeten. De voeten van Magda en Swanet, moeder en dochter.  Allebei fanatieke hardlopers. Magda had eigenlijk niets met tatoeages, totdat ze met Swanet en een vriendin mee was om hun andere tatoeages verder uit te werken. Het idee kwam spontaan en de tattoo stond binnen no time vereeuwigd op hun voeten.

[heading size=4 style=underline]Magda en Swanet[/heading]Swanet is met hardlopen opgegroeid. Haar vader en moeder, Magda, hebben haar met het hardloopvirus besmet. Hardlopen doen ze dan ook al jaren en sinds vorig jaar is Swanet ook besmet met het obstacelrunvirus. Lucky girl won op RunAndreaRun.nl twee kaartjes voor Strong Viking de mud edition. Met Swanet sprak ik over haar runningtattoo.
1509788_582991385141809_6046424842381662854_n

Zelf heb ik drie tattoo’s, maar alleen deze is hardloopgerelateerd. Ik moest woensdagavond naar de tattooshop om mijn rug verder af te laten maken. Mijn moeder en vriendin Erna waren met mij mee. Erna was eerst aan de beurt en in die tussentijd hadden me moeder en ik het over een tattoo. Spontaan kwam deze tekst in onze gedachte. We wilde RUN op onze linker voet, dit hebben we laten ontwerpen door Jeroen Derks bij Yugen Tattoo in Veenendaal. We kwamen op deze tattoo, omdat we alle twee hardlopen. Door mijn vader en moeder ben ik gaan hardlopen en ben ook niet van plan om hier mee te stoppen. Mijn moeder gaat dit jaar in Berlijn de marathon lopen. Ze is erg fanatiek met hardlopen en blijft dit vasthouden. Het woord RUN zegt het natuurlijk al, REN! Door dit op onze voet te laten zetten, laten we zien dat hardlopen altijd een rol zal blijven spelen in ons leven.

De reacties op de tattoo waren erg leuk. Veel mensen vonden het mooi en helemaal leuk dat moeder en dochter dit doen. Onze familie stond wel versteld, omdat mij moeder normaal niks met tattoo’s heeft. Na wat uitleg vonden ze het erg gedurfd en mooi. Ik vond het vooral gaaf, omdat ik noooooit verwacht had dat ze dat zou doen.
Mijn moeder denkt dat ze het bij deze tattoo houdt. Voorlopig vind ik het ook genoeg. Ik heb al veel tattoo’s en het is verslavend. De komende jaren hou ik me in, maar heb ideeën genoeg.
Swanet Collage
Heb jij je passie op je huid laten vereeuwigen en wil je jouw verhaal delen? Stuur mij dan een berichtje!

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!