Gear, gadgets en lifestyle

Runnin’ tattoo: Tamara again

Een nieuwe running tattoo. En toevallig weer van Tamara! Stond zij niet al eens eerder met haar tattoo te pronken? Jawel en aan haar tattoo-collectie heeft ze een nieuwe awesome tattoo toegevoegd.

[heading size=4 style=underline]Tamara[/heading]Tegelijk met haar honger naar meer lopen, neemt ook de behoefte aan een nieuwe tattoo toe. In de zomer van 2010 startte Tamara met Start to Run. Nu met net haar 4e marathon, de Berenloop, dit weekend voor de deur is haar volgende doel om de marathon van Rotterdam onder de 4 uur te lopen. Onlangs liet ze een heel bijzondere runnin’ tattoo zetten.Tamara 7 Collage

Tamara: “Ik heb nu 2 hardloopgerelateerde tattoos. Mijn marathon meisje boven mijn enkel en op mijn kuit een pin up van een hardloop chick. De reden van het zetten was weer om verschillende redenen. Ik vind het gewoon mooi, ik hou van pin ups. Ik hou van hardlopen en het ontwerp is helemaal naar mijn eigen wens. Hardlopen staat ook centraal in mijn leven en heeft mij erg geholpen toen ik in 2011 een herseninfarct kreeg.  Het maakte mijn hoofd leeg als het mij allemaal te veel werd. En eigenlijk is het mijn verjaardagskadootje voor mijn 40e verjaardag. Ik heb deze tattoo laten ontwerpen door de kunstenares Imke Meester. Het hardloopmeisje is ontworpen naar mijn hardloop houding. Het lijfje is hier en daar gepimpt/ gefotoshopt. Stiekem ben ik niet zo slank. Het hoofd is getekend met als inspiratie een foto van mijn moeder in haar jongere jaren. Iedereen denkt dat ik het ben, dat is ook een beetje zo maar niet helemaal. De betekenis is dezelfde als de reden. Ik heb hem half oktober laten zetten, in de week na mijn langste duurloop voor de marathon van Terschelling, bij Tattoo Luckyshot in Drachten bij gastartiest Angel Mitov uit Bulgarije. De reacties bij het idee zijn verschillend. De één zegt: “waar houdt het op”, terwijl een ander het een mooi idee vindt. Maar over algemeen zijn de reacties positief. Mijn lieve echtgenoot is een mooi voorbeeld. Hij houdt helemaal niet van tattoos maar hij gunt het me wel. Dat is liefde. Ik heb nu 4 tattoos. En ik heb nu zoiets van ik vind het genoeg . Maar ik kan niet in de toekomst kijken hoe ik er over een tijdje over denk.

Tamara 6 Collage

Foto’s: Tamara

2 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!