Gear, gadgets en lifestyle

Runnin’ tattoo: Wieger

Wieger is een adrenalinejunkie. Op zoek naar de kick, living on the edge. De triathlon is zijn ultieme sport. De combinatie van zwemmen, fietsen en hardlopen geeft hem die kick. Niet verrassend dus dat zijn tattoo’s hier raakvlakken mee hebben.

[heading size=4 style=underline]Wieger[/heading]Geen uitdaging gaat Wieger uit de weg. Of het nu een trailrun is van 60 kilometer of een triathlon. Vrij in de natuur, genieten van de omgeving en uitzichten. Hardlopen betekent dan ook heel veel voor hem.

Ik kan er al mijn gevoel instoppen. Heb ik een bad day dan ga ik vaak stukje rennen: daar word ik fit en vrolijk van. Het specifiek trainen bij de atletiek vereniging is juist weer heel gericht trainen, waarbij focus en discipline de boventoon voeren.
Toen ik nog een ukkie was deed ik af en toe wel een trimloopje, daarna heb ik jaren niks gedaan. Ik ben in 2008 begonnen met triathlon en daarnaast wat wedstrijdloopjes en daar werd ik steeds fanatieker in. Inmiddels heb ik al aardig wat wedstrijden gelopen in binnen- en buitenland. Sinds dit jaar ben ik naast de triathlon ook bezig met trailrunning. Daardoor staat de triathlon even op een laag pitje. Maar ik hou van rennen door de natuur en door de heuvels. Mijn favoriete afstand is de halve marathon, 21 km vol gas geven, al loop ik ook graag 60 km of langer in een trail.
Mijn tattoo’s passen dan ook goed bij mij. De ene staat voor triahtlon en heb ik deels zelf ontworpen. Dat is voor mij één van de mooiste sporten die er is. Ik had toen twee hele triathlons gedaan en vond het tijd om dit te vereeuwigen. Na de triathlon van Keulen in 2012 heb ik deze tattoo laten zetten bij Jailhouse Tattoo in Leeuwarden. De andere tattoo staat voor adrenaline, omdat ik wel hou van sporten op het randje en de uitdaging zoek. De adrenaline tattoo is een scheikundige tekening, deze was al bestaand. Ik heb deze tattoo sinds februari en hem laten zetten bij Cult Art Zwolle.
In totaal heb ik zeven tattoo’s, maar ik wil nog iets wat symbool staat voor bergen aangezien ik in de zomer 160 km ga rennen door de bergen (4trails) met 10.000 hoogtemeters. Verslaving? Zo zou je het wel kunnen noemen>
De reacties die ik krijg zijn heel erg leuk. Ik krijg vaak te horen dat ze origineel zijn, omdat mensen dit niet vaak zien.

Wieger CollageHeb jij je passie op je huid laten vereeuwigen en wil je jouw verhaal delen? Stuur mij dan een berichtje!

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!