Gear, gadgets en lifestyle

Scott zoekt jou!

Voor kilometervreters en kilometergenieters. Voor doorgewinterde lopers en mooi-weer-lopers. Voor gepassioneerde lopers en dromers. Maar niet geschikt voor de-kantjes-er-vanaf-lopers.

[heading size=4 style=underline]Jij![/heading]Scott is namelijk op zoek naar jou! Waarvoor dan? Voor het No shortcuts running team! Daarvoor hoef je geen topatleet te zijn, maar wel een liefhebber. Geniet jij van (bijna) iedere kilometer die je loopt en staat beleving voor jou voorop, dan pas jij prima in het plaatje.

[heading size=4 style=underline]No shortcuts running team[/heading]Het NO SHORTCUTS RUNNINGTEAM is geen running team met professionele hardlopers en trailrunners. Het is een beleving. Want hoe je het ook draait of keert, het is niet de wedstrijd. Niet het weer. Niet eens je benen, longen of hartslag, maar de emotie die je drijft nadat je de veters hebt vastgebonden. Niet de tijd, maar de beleving maakt elke prestatie uniek. Het NO SHORTCUTS RUNNINGTEAM is een ervaring die je met andere mensen wil delen. Omdat je een prestatie leverde waarop jij trots bent. Scott loot 10 lopers in die van 2015 hun topjaar willen maken. Kom jij in het team? Dan ontvang je een paar schoenen, een compleet technisch kledingpakket, de hipste accessoires en heel veel gratis startnummers!

[heading size=4 style=underline]Meld je aan![/heading]Je hoeft geen kilometervreter of freak te zijn om plezier te beleven aan trainingen of races. Om met een open mond te staren op de top van een gletsjer. Om de geur van tartan te waarderen. Om opgezweept te worden door een mensenzee in het startvak. Als jij van 2015 een absoluut topjaar wilt maken en jouw ervaringen wil en kan delen met gelijkgestemden, schrijf je dan meteen nog in op www.noshortcutsrunningteam.com. Tot eind juni 2015 kun je nog deelnemen!

Bron en foto: Scott Sports

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!