Gear, gadgets en lifestyle

Shoot InknBurn

Storm, wind, water of regen, niets hield ons zondag tegen! Want wij waren druk bezig met het op de foto zetten van de collectie van InknBurn op Kwintelooyen. InknBurn is een nog jong Amerikaans sportkleding merk, dat zich gespecialiseerd heeft in een kledinglijn vooral gericht op het hardlopen. Ademend materiaal, opvallende prints, stoere teksten en vanwege het comfort en pasvorm uitermate geschikt voor (duur)trainingen, ultra’s en trailruns. Niet zo gek dat juist deze kleding de laatste tijd steeds meer gezien wordt in Nederland.

[heading size=4 style=underline]Shooting time![/heading]Zondagmiddag verzamelden we met een groep lopers. Een deel kende ik al, maar de andere helft kende ik alleen van twitter of facebook. Maar het maffe is dat als je elkaar dan in real life ziet, je het idee hebt elkaar al jaren te kennen! Het was vanaf de eerste minuut al heel gezellig. Esther en Lia hadden een ruime collectie meegenomen en hadden samen met de fotograaf de dag er voor de locatie bekeken. We waren met zo’n 7 hardlopers, plus nog een paar kids. Drukke boel dus!
De shoot verliep heel soepeltjes. De ideeën waren per locatie goed uitgewerkt. Setje kleren aan, poseren en op naar de volgende plek met een volgend setje. Nu ziet de kleding er op de website al ongelooflijk gaaf uit, maar de kleuren zijn in het echt nog veel helderder! Plus het zit als gegoten!

[heading size=4 style=underline]I are baboon[/heading]Nadat we op een ‘dijkje’ en op een zandpad hadden gefotografeerd, wachtte ons een grote uitdaging. Een steile zandheuvel, waarvan het zand zo aangedrukt was dat er een steile glijbaan was ontstaan. Bedoeling was dat we met z’n allen naar boven zouden klimmen en dan ‘gemakkelijk’ op de heuvel zouden gaan zitten. Dat was makkelijker gezegd dan gedaan! We waren nog niet halverwege, of de eerste gleed al weer naar beneden. Met veel moeite lukte het ons om enigszins een beetje grip te krijgen en op de berg geplakt te blijven. Het zag er uit als een stel bavianen op een apenrots! Nu moesten we nog omdraaien voor de foto… Heel snel werden er een paar foto’s gemaakt, voordat de zwaartekracht vat op ons kreeg. What goes up must come down…. Wie nog niet niet zijn grip was verloren en langzaam op de buik met gestrekte ledematen naar beneden gleed, vroeg zich af hoe beneden te komen… Tja dat was de grote vraag… De 1 gleed op de kont naar beneden, de ander wist een soort van paadje te bereiken. Ik kroop als een omgekeerde krab naar beneden…
Deze serie moest even op een andere plek over gedaan worden… Dat werd de trap, waar we gezamenlijk op de foto werden gezet. Net op tijd waren we klaar, want toen barstte er een flinke regenbui los! Maar het stond er op!

Het is nu even wachten op de resultaten, maar zodra die er zijn, zal ik ze met je delen! Alvast 1 voorproefje…
1044825_478166752276228_670769197_n

 

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!