Gear, gadgets en lifestyle

Sinterklaas shoppen

Hoe doe jij je Sinterklaasinkopen? Heb jij hele verlanglijsten doorgekregen of word je in het diepe gegooid en moet je alles op alles zetten om je creatieve brein te laten werken? Ik help je op weg om een paar originele cadeautjes te scoren, zet een aantal actuele kortingscodes voor je op een rijtje en wie weet doe je nog wat ideeën voor je eigen verlanglijstje op!

Reebok
Reebok is hèt merk voor Crossfit, Spartan Race, Les Mills, etc, maar daarnaast een merk met gave sportkleding voor al je sportieve activiteiten. Shop woensdag 18 en donderdag 19 november met 25% korting op de geselecteerde Sinterklaas items met de code RBK25.
Nog een Reebok actie die loopt tot en met 26 december 2015: personaliseer je schoenen of sportkleding! Supergaaf om je naam op je shirt te hebben en je schoenen herken je voortaan uit duizenden. Ook handig voor als je je schoentje zet.

Nike
De collecties van Nike zijn supergaaf, maar ook aardig prijzig! Shop nu met 20% korting op de sale artikelen met de code CLNOV15 (geldig tot en met 21 november 2015). Extra voordelig dus! En nog gratis verzending ook!

Zalando
Een enorme uitgebreid scala aan merken vind je op Zalando. En 10% korting ontvang je met de kortingscode MKRNVAFN (geldig tot en met 30 november 2015).

Adidas
I love Adidas. En met 15% korting (geldig tot en met 21 november 2015) èn gratis verzending op de gehele collectie wordt het een stukje betaalbaarder. Alleen heb ik dan weer de neiging om nog wat meer in mijn winkelwagen te gooien…

SPIbelt
Het meest handige heuptasje is de SPIbelt. Met de code “hardlopen” ontvang je tot en met 15 december 2015 15% korting op de gehele collectie van SPIbelt. Tussen haakjes: er komt nog een leuke prijsvraag voor SPIbelt aan! Dus hou runandrearun.nl in de gaten!

H&M
Kleding, accesoires en sportkleding: H&M is van alle markten thuis. Met de kortingscode 1304 krijg je 10% korting.

Heb jij nog ergens kortingscodes gevonden? Laat ze dan hieronder in een comment achter!

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!