Gear, gadgets en lifestyle

Sinterklaas spelen #KRNWTR

Ha, cadeautje nummero uno! Voor waterleuten met een groen hart. Want met dit cadeautje draag jij bij aan een schoner milieu. O ja?

[heading size=4 style=underline]KRNWTR[/heading]Ik drink kraanwater. De hele dag door. Is dat een bewuste keuze? Eigenlijk niet. Ik vind het gewoon lekker, het is makkelijk, altijd beschikbaar en goedkoop. Op kantoor heb ik een hervulbare fles, zodat ik, lui als ik ben als kantoornerd, niet om de haverklap heen en weer hoef te lopen. Maar sinds vorige week bezit ik een wel heel tof exemplaar! Een RVS waterfles van KRNWTR. En die gaat sindsdien overal mee naar toe.
RunAndreaRun KRNWTR
[heading size=4 style=underline]Bewuste keuze[/heading]
Voor KRNWTR is het drinken van kraanwater en het promoten er van namelijk wèl een bewuste keuze. Want dagelijks worden in Nederland zo’n 500.000 plastic flesjes weg gegooid, waarvan het grootste gedeelte bestaat uit plastic bronwaterflessen. KRNWTR promoot het drinken van kraanwater in plaats van in plastic verpakt bronwater. Wat in Nederland ook prima kan en het heeft veel voordelen: goedkoop, gezond, lekker, maar bovenal milieuvriendelijk. Ik kan het niet duidelijker maken dan dit filmpje.

[heading size=4 style=underline]KRNWTR waterfles[/heading]Met haar initiatief is KRNWTR in 2012 uitgeroepen tot tweede duurzaamste merk in Nederland en om het drinken van kraanwater te stimuleren heeft KRNWTR een hele range aan karaffen, glazen en waterflessen tot waterkoelers aan toe. Maar vooral die waterflessen zijn superhandig. Een RVS fles met een inhoud van 0,8 liter met een schroefdop of bidondop. Zo neem jij je kraanwater overal mee naar toe. En het leuke: de flessen en doppen zijn er in allerlei verschillende kleuren en kunnen oneindig gecombineerd worden. De waterflessen zijn van RVS en hebben een levenslange garantie. RVS neemt geen geuren of smaak op en is supermakkelijk schoon te maken. Nog een voordeel: je water blijft extra lang koel. Gebruik een waterfles van KRNWTR en hebt niet alleen een stijlvolle fles in handen, je draagt jouw steentje bij aan een beter milieu en inspireert anderen om ook kraanwater te drinken. Een deel van de opbrengsten komt ten gunste van de Plastic Soup Foundation, die zich inzet tegen verontreiniging van de oceanen door plastics, met alle gezondheids- en milieurisico’s van dien. Dubbel milieuvriendelijk dus.
KRNWTR 4
[heading size=4 style=underline]Bewuste keuze[/heading]
KRNWTR stelt voor mijn Sinterklaas actie twee waterflessen (kleur en dop naar keuze) ter beschikking, ter waarde van € 19,95. Wat moet je doen om kans te maken op één van de waterflessen?
1. Like de facebookpagina van KRNWTR;
2. Like mijn facebookpagina RunAndreaRun;
3. Vertel ons hoe jij je steentje aan een beter milieu bijdraagt in een comment hieronder;
4. Je mag dit facebookberichtje delen

Meedoen met deze prijsvraag kan tot en met 28 november 2015. Op 29 november 2015 maak ik de prijswinnaars bekend op www.runandrearun.nl, zodat je nog voor 5 december je cadeautje in huis hebt.

RunAndreaRun KRNWTR

Eén reactie

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!