Gear, gadgets en lifestyle

Sinterklaas spelen #Reebok springtouw

Blijf je met dit zeikweer liever binnen, maar mis je je potje lichaamsbeweging? Je kunt de trap op en af rennen, maar ook eens een ‘ouderwets’ springtouw te voorschijn halen. Wie heeft als kind niet het schoolplein rond gerend met een touwtje?

[heading size=4 style=underline]Jump jump![/heading]Wist je dat touwtje springen een enorm effectieve work out is. Niet alleen verbrandt je enorm veel calorieën (200 in 10 minuten), maar 10 minuten touwtje springen staat volgens experts gelijk aan 45 minuten hardlopen. Daarnaast is het gewoon leuk (zeker als je het onder de knie hebt), je traint ook nog eens je balans, stabiliteit, coördinatie en uithoudingsvermogen. Bij Crossfit maakt touwtje springen ook regelmatig deel uit van de WOD. En touwtje springen kinderachtig of saai? Niet als je dit ziet…

[heading size=4 style=underline]Touwtje winnen[/heading]O, je hebt geen springtouw meer? Win er dan eentje! Met deze prijsvraag maak je kans op een springtouw van Reebok. Wat moet je doen om kans te maken op het springtouw?
1. Like mijn facebookpagina RunAndreaRun;
2. Vertel mij stiekem wat jouw grootste smoes is om niet dit pleuresweer in te hoeven;
3. Je mag dit facebookberichtje delen

Meedoen met deze prijsvraag kan tot en met 28 november 2015. Op 29 november 2015 maak ik de prijswinnaars bekend op www.runandrearun.nl, zodat je nog voor 5 december je cadeautje in huis hebt.

Eén reactie

  • Sally

    De smoes die ik onlangs ontdekt heb; als ik uit de studie kom moet ik nog een stukje naar huis fietsen, ik ben nu al een paar keer zeiknat geregend op de fiets. Dan kleed ik me thuis om lekker warm met een kop thee. Dan vertik ik het om nog naar de training te gaan en de kans dat ik weer nat geregend wordt. Heel stom want ’s ochtends houdt de regen mij nooit tegen!
    Daarnaast vind ik het ook nooit gezellig als m’n vriend besluit niet te gaan trainen en ik zou wel gaan.. (daar heb ik natuurlijk wel gelijk in ;))

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!