Gear, gadgets en lifestyle

Sinterklaas spelen #SPIbelt

De SPIbelt heb je hier al vaker voorbij zien komen. Ik ben fan van dit kleine, handige heuptasje, waar je zo ongeveer alles in kunt stoppen wat je onderweg tijdens je run nodig hebt. Behalve water. Tot nu toe tenminste!

[heading size=4 style=underline]SPIbelt Performance Hydratatie Pack[/heading]SPIbelt heeft nu de handige Performance Hydratatie Pack, die ik vandeweek kon uittesten. Deze Pack bestaat uit een SPIbelt Performance XL en twee H2O waterflesjes van 175ml.
performance-hydratatie-packDe waterflesjes klik je aan je SPIbelt en je bepaalt dus zelf hoe je de flesjes draagt: in de zij, op de buik of rug. Wat jij het fijnst vindt. Handig dus voor dorstige trainingen of als het warm is. Omdat de flesjes niet zo groot zijn, voel je het gewicht niet aan je SPIbelt bungelen en als je ze een beetje tactisch bevestigd voel je ze totaal niet met het lopen. Drinken gaat makkelijk: zet het flesje aan de mond en je zuigt het water zo naar binnen, of knijp in het flesje. Je hoeft niet, zoals bij een bidon, de tuut uit te trekken; het water wordt via een siliconen afsluitstukje tegen gehouden. Je kunt ook je eigengemaakte energiedrankje meenemen in de flesjes, want de dop is groot genoeg om een schep poeder in de flesjes te kunnen doen. En schoonmaken? Dat gaat heel makkelijk in de vaatwasser.
Is jouw waterbehoefte groter dan twee flesjes? Dan kun je gemakkelijk meer losse waterflesjes aan je SPIbelt bevestigen.
Gelletjes kun je zowel in de SPIbelt, als in de lusjes aan de SPIbelt met je meedragen. Zo hou je nog ruimte genoeg over voor je telefoon, sleutels en andere dingen.12249628_10208211044500957_4827819329623637964_n
[heading size=4 style=underline]SPIbelt winnen[/heading]Hoe dorstig ben jij? Met deze prijsvraag maak je kans op de SPIbelt Performance Hydratie Pack (zwarte Performance XL en twee H2O waterflesjes) t.w.v. € 48,99. Wat moet je doen om kans te maken?
1. Like mijn facebookpagina RunAndreaRun;
2. Like de pagina van SPIbelt;
3. Ben jij een creatieve waterdrager? Show me hoe je nu je water met je meezeult…;
4. Je mag dit facebookberichtje delen

Meedoen met deze prijsvraag kan tot en met 28 november 2015. Op 29 november 2015 maak ik de prijswinnaars bekend op www.runandrearun.nl, zodat je nog voor 5 december je cadeautje in huis hebt.

Kun je niet wachten op de uitslag, of wil je een andere SPIbelt? Gebruik dan de code hardlopen voor een korting van 15%. Deze code is geldig tot en met 15 december 2015.12249930_10208211045940993_1288586565098038871_n

Met dank aan SPIbelt.

 

2 reacties

 • anita gombault

  Heb nu geen water bij me .maar straks heb ik het hard nodig bij de 1ste marathon die ik ga lopen dan zou dit echt er uit komst zijn

 • rianne

  Hoi Andrea,

  Ik ga toch weer een gokje wagen!
  Want mijn drink belt is echt een complete ramp!
  Ik heb altijd ruzie met dat ding, of de band zit te los of de band zit te strak, daarnaast beschadigd hij al mijn kleren! Niet grappig! En de flessen lekken enorm waardoor iedereen denkt dat Ik ik mega zweet ofzo..

  Ook mijn “spibelt” van de action is altijd te klein niet alles kan ik op een conformatie manier kwijt..

  Dus ik loop altijd te vervelen bij die drankposten om het water in me mond te krijgen ipv alles ernaast te gieten..

  Dus dit zou echt een uitkomst zijn.. handige flessen aan een spibelt.. ik hoop dat sinterklaas mij wilt helpen met mijn drinkprobleem zodat ik voortaan de ruzie achterwege kan laten en lekker kan genieten van een dorstlesser naast het rennen!

  Groetjes Rianne

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!