Gear, gadgets en lifestyle

Sinterklaas spelen #Under Armour

Ladies opgelet, want deze prijsvraag is voor jullie! Wil je de boodschap nog duidelijker maken? Dan is deze Under Armour tanktop op je lijf geschreven!

[heading size=4 style=underline]Under Armour tanktop[/heading]Ik weet wel wat ik wil in het leven. Jij ook? Een fijne tekst op deze Under Armour tanktop. Herinnert je aan je doelen of geeft je anders net dat beetje zelfvertrouwen om er voor te gaan. Daarnaast ben ik gek op Under Armour en shop het liefst de hele collectie, maar dat laat mijn bankrekening niet toe. Dat probleem zul je wel herkennen… Toch kan ik niet tanktops genoeg hebben. Voor hardlopen wordt het net iets te fris, maar Crossfit en boulderen zorgen er voor dat ik me drie slagen in de rondte was om al mijn sportkleding weer schoon te krijgen. Ook dit zal vast herkenbaar zijn. Oftewel a woman can never have too much tanks! Of je nu danst, bokst, met gewichten in de weer bent, spint, etc.
Dit shirtje is ideaal voor warm weer en voor binnensporten, waarbij jij tot het gaatje gaat. De stof zorgt er voor dat zweet snel opdroogt en niet aan je lijf blijft plakken. Of je draagt hem lekker casual en maakt een statement.UA 9

[heading size=4 style=underline]I will it![/heading]Winnen? Altijdsporten.nl stelt voor mijn Sinterklaas actie twee shirtjes ter beschikking. Wat moet je doen om kans te maken op één van de shirtjes?
1. Like de facebookpagina van Altijdsporten.nl;
2. Like mijn facebookpagina RunAndreaRun;
3. Vertel ons wat jij nou ècht wil in een comment hieronder;
4. Vermeldt je gewenste kleur zwart of roze;
5. Je mag dit facebookberichtje delen

Meedoen met deze prijsvraag kan tot en met 28 november 2015. Op 29 november 2015 maak ik de prijswinnaars bekend op www.runandrearun.nl, zodat je nog voor 5 december je cadeautje in huis hebt.

Met dank aan Altijdsporten.nl

Foto’s: Under Armour

Eén reactie

  • Nina

    Ik wil echt heel graag…. mmm meerdere dingen eigenlijk haha ik kan niet kiezen dus ik maak een top 3 in willekeurige volgorde:
    1. Een leuke vriend
    2. Mijn droombaan
    3. Een klein wasbordje 😉

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!