Gear, gadgets en lifestyle

Sinterklaas spelen #VR bril

Geen zin om te sporten, je lijf is moe, je hebt nog spierpijn van de vorige training. Er zijn genoeg redenen om even je rust te nemen. Helemaal als je in bezit bent van deze Virtual Reality bril!

[heading size=4 style=underline]Rest in 3D[/heading]Bekijk nu films in 3D of maak een ritje in een virtuele achtbaan, terwijl je thuis op de bank zit te relaxen! Je platte rust op de bank was nooit eerder zo driedimensionaal! Met de VR Box heb je de mogelijkheid om duizenden VR apps met je telefoon te bekijken. Je telefoon (maximaal formaat is 16,3 bij 8,3 cm) schuif je in de bril. De lenzen zijn afzonderlijk van elkaar in te stellen, zodat je altijd (ook als je normaal gesproken brildragend bent) een scherp beeld hebt. Het is even wennen met de bril op je hoofd en mijn eerste ritje in de achtbaan bleek ik ‘achterstevoren’ te zitten en moest ik me 180 graden (letterlijk) omdraaien om vooruit te rijden. Kijk je naar beneden, dan kijk je ook echt uit het karretje naar beneden en in de bochten ga je ongemerkt meehangen. De bril zit comfortabel door de brede elastieken banden die de bril op de plaats houden en het zachte materiaal op de rand van de bril. En mocht je zelf aan het trainen zijn, dan heb je grote kans dat bij terugkomst de VR Box bij iemand anders in huis op de neus staat.
VR 5[heading size=4 style=underline]Glitter de pan uit[/heading]In de VR Box zit je telefoon onzichtbaar opgeborgen. Maar buiten de VR Box kan een saai ogende telefoon wel een beetje opgepimt worden. Helemaal als je in een huishouden woont waar de telefoons allemaal op elkaar lijken…Voor de nieuwste Samsung Galaxies en Iphones zijn er deze glitterhoesjes. Bij beweging bewegen de sterretjes in glitters in hun laagje vloeistof. Kun jij samen met je telefoon stralend de feestdagen in. Wie durft er nu nog te zeggen dat je die glimmende kerstbal nou eens met rust moet laten?3399-samsung-galaxy-s5-bewegend-glitter-hoesje-roze-1[heading size=4 style=underline]Jouw virtuele realiteit[/heading]Jij kunt kans maken op deze VR Box. Wat je moet doen lees je hieronder. Ben je in het bezit van een Samsung Galaxy S5/S6 of een Iphone 4/4S/5/5S/6/6S en win je de VR Box niet? Dan maak je automatisch kans op één van de twee telefoonhoesjes.
1. Like mijn facebookpagina RunAndreaRun;
2. Show me hoe jij nu je rustdagen doorkomt;
3. Geef even aan welke telefoon je hebt;
4. Je mag dit facebookberichtje delen

Meedoen met deze prijsvraag kan tot en met 28 november 2015. Op 29 november 2015 maak ik de prijswinnaars bekend op www.runandrearun.nl, zodat je nog voor 5 december je cadeautje in huis hebt.

Foto’s: Phonegigant.nl

Met dank aan Phonegigant.nl.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!