Gear, gadgets en lifestyle

Sinterklaas WINWEEK!

Sinterklaas is weer in het land. En dat betekent schoentjes zetten, surprises maken, laaange gedichten maken en een grote zak cadeautjes voor de deur… Hartstikke gezellig, maar dit is niet de goedkoopste tijd van het jaar… Daarom deze week een Sinterklaas WINWEEK op www.runandrearun.nl.

[heading size=4 style=underline]Sinterklaas winweek[/heading]Want wat is leuker dan voor Sinterklaas mogen spelen? Dagelijks komt een winactie online. Meedoen is heel simpel, want per winactie kun je precies lezen wat je moet doen. De winweek gaat vandaag in en loopt tot en met zondag 23 november. Dat betekent dus zeven verschillende winacties! De acties lopen allemaal tot vrijdag 28 november, dan maak ik de winnaars bekend. Zo heb jij je cadeautje op tijd binnen voor het heerlijk avondje.

[heading size=4 style=underline]Ooooo, kom er eens kiiiijjjken![/heading]Dus wil je jezelf verwennen, of ben je op zoek naar een leuk cadeautje voor iemand anders? Houd dan deze week www.ruanadrearun.nl goed in de gaten en mis niets! Van ‘zoete koek’ tot lezen in een boek…

Wat kun je winnen?
Maandag 17 november: Lifeproof Nüüd case voor de Ihpone 5/5s
Dinsdag 18 november: Women’s Health Mooier Fit
Woensdag 19 november: Spibelt Endurance
Donderdag 20 november: Eyefi Wifi SD 8GB card
Vrijdag 21 november: Lifeproof Nüüd case voor de Ihpone 5/5s
Zaterdag 22 november: Go2 Sportvoedingpakket
Zondag 23 november: Tony Chocolonely
maandag 24 november: Raidlight Pack Trail Marathon drinkbelt

Deelnemen kan tot en met donderdag 27 november. De prijswinnaar wordt op vrijdag 28 november 2014 bekend gemaakt op www.runandrearun.nl.

Eén reactie

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!