Gear, gadgets en lifestyle

Sinterklaastips

Hij komt, hij komt, die lieve goede Sint! En dat betekent: je schoen zetten, pakjesavond, surprises maken en pepernoten eten totdat je er bij neervalt! Als je van plan bent om op welke manier dan ook Sinterklaas te vieren, maar je hebt nog geen idee wat je moet vragen, lees dan vooral verder. Misschien dat je na het lezen van deze Top10 van cadeautjes wèl een idee.

[heading size=4 style=underline]1. Loopmaatjes medaille-hanger[/heading]Als je regelmatig een wedstrijd loopt, zul je best wat medailles hebben. Die kun je in een la of in een verhuisdoos op zolder laten verdwijnen, maar waarom niet pronken met jouw mooiste resultaten? Hang ze op aan deze Loopmaatjes medaille-hanger! Te koop via de website van Loopmaatjes, inclusief de bevestigingsmaterialen.
Prijs € 13,50

[heading size=4 style=underline]2. Safe-ID[/heading]Ga je er vaak alleen op uit voor een duurloop en maakt het thuisfront zich soms zorgen? Vraag dan de Safe-ID voor Sinterklaas, waar ik al eerder een keer over schreef. Door de QR-code met een smartphone te scannen is in geval van nood de noodzakelijke informatie voor doeltreffende hulpverlening (bijvoorbeeld medicijngebruik) snel beschikbaar. De Safe-ID is te bestellen via de website.
Prijs € 9,90 aanschaf en 1 jaar abonnement (na een jaar jaarlijks € 2,50)

[heading size=4 style=underline]3. Boek: De leukste lopen[/heading]Dit jaar verschijnt al weer de 4e editie van het boekje ‘De leukste lopen’, waarin 200 van de leukste wedstrijden en loopevenementen in 2014 zijn opgenomen. Daarnaast inspirerende loopverhalen van Bram Bakker en Koen de Jong. Het boekje is te koop bij de hardloopspeciaalzaak of online via de site van Keep-on-running.
Prijs € 6,95

[heading size=4 style=underline]4. Herzog compressiekousen[/heading]Heb je (snel) last van shin splints, of stramme kuiten? Dan zijn compressiekousen of -tubes een uitkomst. Onlangs introduceerde Herzog de nieuwe blauwe kleur van de kousen en eind november komt de nieuwe ‘gifgroene’ kleur uit.
Prijs € 44,95 (tubes) en € 49,95 (kousen)

[heading size=4 style=underline]5. Boek: 101 redenen om niet te sporten maar het wel te doen[/heading]Heb je zo nu en dan een zetje in de rug nodig om van de bank af te komen om te gaan trainen? Andra Laarhuis schreef dit boek en laat zien hoe je je geest kunt beïnvloeden. Stap uit je comfortzone en wordt weerbaarder! Die bank staat er ook nog wel als je terugkomt van een rondje in de regen.
Prijs € 9,95
Sinterklaas Collage

[heading size=4 style=underline]6. SpiderTech Tape[/heading]Sinds het najaar in Nederland verkrijgbaar is de SpiderTech Tape, waarmee je jezelf kunt tapen ter preventie van blessures of ondersteuning bij herstel van een blessure. Verkrijgbaar in verschillende pre-cuts en kleuren via de webshop of de sportwinkel.
Prijs vanaf € 14,95 (6-pack X Spiders)

[heading size=4 style=underline]7. Boek: Hardloperskookboek[/heading]Nog niet in het bezit van het Hardloperskookboek? Dat kan eigenlijk niet. Iedere sporter weet hoe belangrijk voeding is voor de prestaties. Dit boek biedt niet alleen hele lekkere recepten, maar ook heel veel informatie over wat voeding nu eigenlijk met het lichaam doet. Een aanrader! Verkrijgbaar via onder andere de hardloopspeciaalzaak en Bol.com.
Prijs € 22,50

[heading size=4 style=underline]8. Sportrusten[/heading]Dit voorjaar nam ik deel aan het online programma van Sportrusten. Ik werd me bewust van hoe de adem van invloed is op mijn gemoedstoestand en energiehuishouding. Naast het online programma is Sportrusten ook in pakketvorm verkrijgbaar met de 2 boeken Verademing en Ik, hardloper.
Prijs € 10,- (online abonnement) en € 45,- (boekenpakket, incl. online abonnement)

[heading size=4 style=underline]9. See yu Neon-led shoe clip[/heading]Al is het een heerlijk avondje, het is wel vroeg donker. Ontkom je er niet aan om in het donker te trainen, zorg dan dat je zichtbaar bent. Deze leuke gadget draagt daar aan bij. Je klemt deze shoe clip om de hiel van de schoen. Hij is verkrijgbaar in de kleuren blauw, rood en groen. Onder andere te verkrijgen bij de betere hardoopspeciaalzaken.
Prijs € 14,95

[heading size=4 style=underline]10. Kusmi Tea[/heading]Na je werk lekker op de bank ploffen met een kop hete thee, heerlijk! En mijn favoriete thee is die van Kusmi Tea. Ontelbaar veel verschillende smaakjes. Tip: ze hebben hele leuke geschenkverpakkingen met meerdere smaken! Je kunt via de site bestellen maar diverse kook- , koffie- of geschenkenwinkels verkopen het ook.
Prijs divers

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!