Gear, gadgets en lifestyle

Speciaal voor de dames

Vandaag is het internationale vrouwendag. Daarom een blog speciaal voor de ladies. Of beter gezegd, voor onze ladies. Want onze boobies mogen op zo’n dag best wat aandacht krijgen, toch? Voor de heren die nu hun oren gespitst hebben: ik doel op aandacht in de vorm van een goed passende sportbra, niet iets anders…

Hardlopen is heerlijk en goed voor lijf en leden. Mits we goed met ons lijf omgaan. Gezonde voeding, verantwoord trainen, het hoort er allemaal bij. Maar wat vaak wordt onderschat is een goed passende sportbra, terwijl zoiets simpels zoveel narigheid kan voorkomen!

[heading size=4 style=underline]BH-finder[/heading]Vaak begint het al met een verkeerde maat. Een te grote of te kleine sportbra geeft niet de juiste ondersteuning, waardoor op langere termijn schade aan het weefsel kan ontstaan met als gevolg hangende boobies en nog vervelender: pijn. Dat wil je voorkomen. Maar hoe bepaal je nu de juiste maat en moet je voor iedere sport een zelfde soort ondersteuning hebben? Adidas heeft een handig tooltje ontwikkeld, waarmee je jouw juiste sportbra bepaald op basis van je maat en de intensiteit van je workout. Je meet de omvang onder de borst en de omvang op het breedste gedeelte van de borst. Deze gegevens vul je in. Vervolgens bepaal je jouw workout. Met een druk op de knop krijg je je advies.

[heading size=4 style=underline]Light support[/heading]De Clima Essentials bh is een lichte, flexibele ondersteuning sportbra zonder naden. Leuk detail: hij is tweezijdig te dragen, dus eigenlijk heb je 2 sportbra’s voor de prijs van één. Voor de wat kleinere cupmaat is deze sportbra geschikt voor low-impact sporten, zoals pilates, yoga, roeien, golf en fietsen.
Prijs vanaf € 26,-.
Sportbra 1 Collage

[heading size=4 style=underline]Medium support[/heading]De sportbra met medium ondersteuning is de Clima Training 3-stripes. Deze Climacool-bh biedt medium ondersteuning zonder in te leveren op flexibiliteit of comfort. Afhankelijk van je borstgrootte is deze sportbra geschikt voor bovenstaande sporten. De kleinere voorgevels worden ook tijdens skiën, tennis of in de sportschool op de plaats gehouden.
Prijs vanaf € 25,-.
Sportbra 3 Collage
[heading size=4 style=underline]High support[/heading]
Hardlopen is bij uitstek dè sport, waarbij onze boobs (groot èn klein) het zwaar te verduren krijgen. Een sportbra met high support is dan ook onmisbaar om ondraaglijk geschud tegen te gaan. De grotere cups zijn ook gebaat bij deze sportbra voor alle bovenstaande sporten. De Supernova Racer Bra biedt de high impact ondersteuning en bevat met Climacool voor perfecte vochtregulering.
Prijs vanaf € 42,-.
Sportbra 2 Collage

 

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!