Gear, gadgets en lifestyle

SPOED! 1-2 trailrunners gezocht voor shoot!

EDIT: runners gevonden! Reageren hoeft niet meer!

HELP! Aanstaande maandag heb ik samen met een paar loopmaatjes een fotoshoot voor Natuurmonumenten, maar nu is één van hen geblesseerd geraakt! Ik ben dus op zoek naar 1-2 trailrunners die het leuk lijkt om voor Natuurmonumenten door een professionele fotograaf op de foto gezet te worden.

Dit zijn de voorwaarden:
1. Shoot vindt plaats op maandag 25 mei (aanstaande maandag dus) van 15.00-19.00 uur.
2. Locatie is natuurgebied de Onlanden in Groningen. Is met de auto bereikbaar, moet je met ov komen dan kunnen we dit wel regelen. Adres volgt.3. Zelf regelen: trailschoenen, meerdere setjes kleurige trailrunkleding zonder grote logo’s, grote teksten of prints en eventueel een drinkrugzak. Neem voldoende eten en drinken mee.
4. Droge set kleding voor na afloop (laatste shot is waarschijnlijk met water).
5. Je krijgt hiervoor een paar mooie foto’s voor eigen gebruik, publicatie in het trailrun routeboekje Onlanden van Natuurmonumenten, reiskostenvergoeding.
6. Niet onbelangrijk: wel een beetje leuk op de foto kunnen staan.
EDIT! 7. De route die in beeld gebracht moet worden is ongeveer 10 km. Afhankelijk van de toegankelijkheid kunnen we met de auto al bij verschillende delen van het gebied komen. Als je uit gaat van 10 kilometer met rustmomenten tussendoor, zit je heel ruim.

Beschikbaar, interesse en voldoe je aan de voorwaarden? Stuur me dan even een berichtje via de contactpagina o.v.v. Natuurmonumenten. We proberen morgen begin van de middag uitsluitsel te geven!
natuurmonumenten-trailrun-routes

3 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!