Gear, gadgets en lifestyle

Tè smerig!

Ik word altijd blij van de deurbel. Althans, als er leuke visite of de postbode of een koerier voor de deur staat met een pakketje. Zo ook dinsdag toen een vrolijke mevrouw mij een pakketje van de AH To Go bezorgde met daarin… tè smerige powershots!

[heading size=4 style=underline]Powershot challenge[/heading]Echt waar. Smerig! TE smerig! Albert Heijn zelf chargeert het nog enigszins door te zeggen dat “de powershots niet echt lekker zijn”, met daarbij gevoegd het bewijs in de vorm van een filmpje waarin verschillende mensen op straat gevraagd wordt een powershot te nemen en die trekken vervolgens een gezicht! Natuurlijk kwam ik hier pas achter nadat ik met mijn ogen die groter zijn dan mijn maag de eerste kurkuma powershot al achter de kiezen had… Mijn gezicht wrong zich in de meest onmogelijke vormen.

[heading size=4 style=underline]Lefhebbers gezocht[/heading]Vanaf deze week zijn de powershots bij de Albert Heijn To Go verkrijgbaar in vier verschillende smaken: kurkuma, gember, aloë vera en tarwegras. Dagelijks vers geperst uit 100% natuurlijke ingrediënten (dus geen kunstmatige toevoegingen) en een vleugje limoen of appel. De energiebommetjes zijn volgens AH een aanvulling op de dagelijkse voeding. Maar dan moet je wel een beetje lef hebben en zo’n ding op te durven drinken… Wie durft? Ze zijn namelijk niet lekker… Waarom zou je ze dan eigenlijk drinken? Om de werking van de stoffen:

Tarwegras: een echte detoxer
De zuiverende tarwegras shot bestaat uit de vers uitgeperste jonge groene grassprieten die uitgroeien tot tarwe. In deze jonge groeifase zit tarwegras bomvol vitaminen, mineralen, enzymen en chlorofyl. Dit tarwegras shot bestaat voor 90 procent uit tarwegrassap en 10 procent frisse limoensap.  achtige gember shot bevat 50 procent gembersap en 50 procent verse appelsap.

Aloë vera: verzacht van binnen
Van aloë vera wordt gezegd dat het verzachtend werkt op je maag en dat het een positieve werking heeft op het functioneren van je darmen. De aloë vera shot bestaat voor 95 procent uit verse aloë vera sap, aangevuld met een vleugje pure limoensap (5 procent). Deze Powershot is ook echt iets voor de beautyliefhebbers onder ons, want van aloë vera is bekend dat het onze cellen heelt en regenereert. Het ondersteunt de aanmaak van elastine en collageen in de huid, waardoor het een fijne anti-aging werking zou hebben.

Kurkuma: krachtige ontstekingsremmer
Van kurkuma (geelwortel) zeggen kruidenexperts dat het een sterk ontstekingsremmend effect heeft. Daarnaast zou het werken als natuurlijk antibacterieel, antiviraal en antischimmel middel en effectieve pijnstiller. Kurkuma is dan ook een krachtig en natuurlijk middel bij huidontstekingen, wonden, spierpijn, mentruatieklachten en kneuzingen. De kurkuma shot bestaat uit 88 procent kurkumasap en 12 procent frisse limoensap.

Gember: weerstandbooster
Gember staat bekend als een perfecte weerstandbooster en werkt heel goed bij verkoudheid of griep. Ook zeggen ze dat gember helpt het lichaam te ontdoen van gifstoffen doordat het de stofwisseling en bloedcirculatie stimuleert en dat het misselijkheid en maagpijn verlicht. De krachtige gember shot bevat 50 procent gembersap en 50 procent verse appelsap.

Bron: Albert Heijn

[heading size=4 style=underline]Get them[/heading]Na mijn eerste kennismaking met een powershotje zal ik de volgende niet in één keer achterover keilen… Ik denk dat ik hem ga mixen in een smoothie of met wat water de smaak verzachten. De AH Powershots zijn vanaf vandaag verkrijgbaar bij alle Albert Heijn To Go winkels in Nederland en bij de nieuwe Albert Heijn XL winkel in Eindhoven. De shots zijn te koop in een 30 ml flesje en kosten € 2,- per stuk.

Advertorial – Dit artikel is mede mogelijk gemaakt door Albert Heijn.

2 reacties

  • Timo

    Ik dacht heej ziet er leuk uit die shotjes! En heeeeej ook nog eens gezond.
    Loop de ah to go binnen en loop vervolgens met 2 shotjes naar buiten. Snel want school begint zo, snel gember shotje naar achteren gooien. Ik ben zo snel mogelijk de bus uitgestapt en terug naar de ah gerend om vervolgens een flesje water te kopen wat ik niet bij me had. Hierna nog een blikje energie gekocht. Dit spoelde de smaak gelukkig weg echter betwist ik of ik ,alles te zamen er gezond mee bezig was. Ook voor AH denk ik dat het zeer zeker een winstgevend product ook als je denkt over de total sell die maar liefst 4,50 + 2 shotjes a 2 euro( waarvan de kurkuma onaangebroken is) bijna 10 euro opleverde. Kortom een potentieel gezonde maandag veranderd in een hel voor mijn smaakpapillen en mijn portemonnee!!

  • A de Vries

    Zó vies vond ik die van tarwegras niet. Bepaald niet lekker, maar ook niet van ‘oei wat smerig’, misschien omdat ik eerst dit artikel had gelezen en me schrap had gezet voor iets ergers. 😛

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!