Gear, gadgets en lifestyle

The North Face release SS16

Donderdagmiddag. Ik parkeer de auto op een industrieterrein en loop naar binnen. Ik word ontvangen met een hartelijke groet en loop vrijwel direct in de armen van een boel bekenden. The North Face had me uitgenodigd voor de release van de SS16 collectie.

[heading size=4 style=underline]Feestje![/heading]Aangekomen zag ik bekende gezichten van blogevents, zoals Mari en Debbie en Runners’ World journalist Peter. Maar ook andere bekenden uit de trailrunwereld. Een heel gemêleerde groep bij elkaar en weer een echt feestje. We verzamelden ons op de Lamzacs om de presentatie aan te horen, wat hilarische situaties opleverde van piepende zakken en met moeite opstaande stijve sporters. Mari, Debbie en ik schoven zo ongeveer bij elkaar op schoot! Een heel interessante presentatie over de visie en de ontwikkeling van The North Face volgde.
12241266_10209087419969796_8907888011002446154_n
[heading size=4 style=underline]#ITrainFor[/heading]Buitensport is mijn passie. Maar zolang als ik aan hardlopen, trailrunning en obstaclerunning doe, ben ik ook binnen te vinden. In de sportschool, Crossfitbox, boulderhal, of waar dan ook. Niet alleen vind ik de afwisseling enorm leuk, het helpt me ook om mijn doelen te bereiken. Een eenzijdige belasting van bijvoorbeeld hardlopen is in mijn ogen niet de meest verstandige manier van sporten. En om sterker en sneller te worden en blessures te voorkomen is het voor mij belangrijk om ter voorbereiding van het OCR-seizoen ook binnen mijn heil te zoeken. Alles om straks volle bak te kunnen gaan tijdens wedstrijden. The North Face lanceert een nieuwe campagne, waarbij I TRAIN FOR mij op het lijf is geschreven. Een campagne, waar ik warm voor loop.

[heading size=4 style=underline]Outdoor perfection[/heading]The North Face is altijd al een topmerk geweest voor de buitensport. Van stoere campagnes waar zware bergbeklimmingen en keiharde trails de hoofdtoon voerden, naar exploring de outdoor, om dit seizoen de recreatieve sporter in the picture te zetten. Want tegenwoordig is beleving het sleutelwoord als het gaat om onze sportbeleving. De explosieve groei van trailruns en obstacleruns zijn daar een mooi voorbeeld van. Maar om te kunnen knallen tijdens ons hoogtepunt van het jaar is training nodig. Hoe recreatief we ook zijn, om iets te bereiken moeten we iets doen. De Mountain Athletics lijn sluit hierbij perfect aan en vandaag kregen we de nieuwe voorjaarslijn gepresenteerd. Een onwijs vette campagne, waarbij The North Face verder gaat dan alleen maar gave video’s en een onwijs fijne en functionele collectie. Vanaf 9 april wordt in Amsterdam wekelijks een trainingsgroep gestart, waar je zo bij aan kunt haken (startpunt is de nieuwe Bever-winkel, trainingstijd van 11.00-12.00 uur), maar ook een uitgebreide app, waarbij je naar jouw ultieme outdoor doel begeleid wordt, is onderdeel van de campagne. The North Face zet in op beleving. Net zoals wij onze sport willen beleven.
1560433_10209087410569561_3608214318493694659_n

[heading size=4 style=underline]Party on![/heading]Na de presentatie konden we het kleine The North Face museum bezoeken en de Mountain Athletics collectie verder bewonderen. Wat ik enorm fijn vind is dat er (eindelijk) eens rekening wordt gehouden met sporters met een iets forsere armomvang dan gemiddeld. De mouwgaten van de t-shirts zijn namelijk expres ruimer gemaakt! We testten de Lamzac (echt ideaal om je in horizontale positie op te begeven!). Het zijn zitzakken, eerder een bank, die je heel makkelijk installeert. Je wappert even met de zak, vult hem zo met lucht, knoopt hem dicht en voila! Ideaal voor in de tuin, picknick, dagje strand, etc. Zeker na een fijne training heerlijk om in te relaxen. We deden ons te goed aan overheerlijke hamburgers en pitabroodjes pulled pork. Ook ontdekten we een persoonlijke goodybag met een toffe tanktop en onwijs mooi jasje! Damn en toen was het feestje al weer klaar. En wie trokken de deur weer als laatsten achter zich dicht… Debbie en ik dus…
Enorm bedankt The North Face en LVTPR!
1972352_1042059049188794_2078282501669888384_n

 

 

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!