Gear, gadgets en lifestyle

Tips voor vaderdag

Zondag is het vaderdag en een mooi moment om je paps eens in het zonnetje te zetten! Voor de hardlopende papa’s heb ik de leukste cadeautjes in een top10 geplaatst. No worries, mijn pa loopt niet hard, dus weet lekker nog niet wat ie krijgt!

[heading size=4 style=underline]10. Sportmedische keuring[/heading]Is je vader net met hardlopen begonnen, of wil hij inzicht in zijn gezondheid? Dan is een sportmedische keuring een aanrader. Het geeft inzicht in je gezondheid en de geschiktheid om te bewegen en sporten. Een sportkeuring kun je bij een sportmedische adviescentrum uit laten voeren. Check even bij de gezondheidsverzekering of dit (deels) vergoed wordt.

[heading size=4 style=underline]9. Clinic[/heading]Clinics zijn er in verschillende soorten en maten. Begint je pa net met hardlopen? Geef hem dan een Start to Run cursus cadeau. Of wat dacht je van een clinic natural running of chi running? Via google vindt je de dichtstbijzijnde locaties.

[heading size=4 style=underline]8. Cadeaubon[/heading]Geen idee wat je voor je vader moet halen? Geef hem dan een cadeaubon van een hardloopspeciaalzaak. Kan hij zelf iets uitkiezen.

[heading size=4 style=underline]7. Zonnebril[/heading]Hardlopen onder een stralend zonnetje is heerlijk, maar een goede zonnebril is onontbeerlijk. Geef paps een mooie sportzonnebril cadeau. Speciaal voor het hardlopen zijn er genoeg zonnebrillen te verkrijgen bij de speciaalzaken.

[heading size=4 style=underline]6. Proeverij[/heading]Een hardloper zorgt goed voor de inwendige mens en de meeste papa’s lusten wel een drankje. Wat dacht je van een bier- of wijnproeverij? De betere drankhandels of cafés organiseren regelmatig een proeverij.

[heading size=4 style=underline]5. 100 dagen Sportrusten[/heading]Is je pa een stresskip en kan ie wel een beetje extra energie gebruiken? Dan is het programma Sportrusten iets voor hem! Te verkrijgen in de boekvorm, maar ook te volgen via een online programma.

[heading size=4 style=underline]4. Hardloperskookboek[/heading]Ik twijfel er niet aan dat er best wat vaders zijn die een ongekend keukentalent hebben. Van lekker eten houden ze in ieder geval allemaal! Dus waarom het talent van je pa niet aanwakkeren met het hardloperskookboek! Recepten van alle niveau’s, lekker, gezond en leuk om te maken! En mams heeft er ook wat aan.

[heading size=4 style=underline]3. Forerunner10[/heading]Het nieuwe broertje in de Forerunner serie van Garmin is de Forerunner10. De goedkopere versie en ook mèt GPS! De noodzakelijke functies ontbreken natuurlijk niet, zoals snelheid en afstand meten, calorieënteller, virtual pacer, etc.

[heading size=4 style=underline]2. Massagebon[/heading]Je pa traint zo hard om zijn persoonlijke records te verbeteren, dat zijn spieren er best wel onder te lijden hebben. Geef hem een massagebon! Veel fysiotherapeuten of sportscholen bieden sportmassage aan. Check even bij je in de buurt!

[heading size=4 style=underline]1. Startbewijs[/heading]Loopt je pa graag wedstrijden of trimloopjes en wil je hem graag aanmoedigen of samen een wedstrijd lopen op vaderdag? Check dan de hardloopkalender voor een loopje bij je in de buurt en schrijf je pa in! Zo is er in Sint-Oedenrode een Vaderdagloop. Ultiemer vaderdag vieren kan bijna niet!

 

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!