Gear, gadgets en lifestyle

To run or not to run?

Heb jij je altijd al afgevraagd of je nu meer druppels vangt tijdens het hardlopen dan tijdens wandelen in de regen? Ik heb altijd het idee dat alle regen die in een bui valt mij weet te vinden! Zeiknat tot op het bot!

[heading size=4 style=underline]Hate it![/heading]Eerlijk gezegd: dit jaar háát ik lopen in de regen. Met dit kakweer blijf ik liever binnen. Nat is nat. En zeiknat is zeiknat. Daarom is bovenstaande vraag ook zo interessant en die wordt in onderstaand filmpje uitgebreid beantwoord.

Maar eigenlijk is de oplossing heel simpel: gewoon een schop onder je hol, gaan met die banaan met goede kleding aan!

[heading size=4 style=underline]Motivatie[/heading]Motivatie is misschien wel de belangrijkste factor om iets te doen. In je werk, in je privéleven en zeker ook in de sport. Als je iets écht graag wilt, dan houdt niets je tegen. Ook het weer niet . Natuurlijk zijn er 101 motivatietips te bedenken , maar soms helpen beelden beter dan woorden. Asics’ maakte daarom een videoboodschap, een ode, een mega motivatie-boost voor alle atleten over de wereld: #WantItMore.

“If you want it more than sleep.
If you want it more than all-nighters
If you want it more than ‘likes’
Or cake
More than straight teeth and a pretty nose.
More than soft hands.
If you really want to be an athlete just wanting isn’t enough.
Want it more.”
ASICS filosofie 2016

En serieus, je voelt je zoveel beter ná die training. Ook al regent het. Ook al is het koud.

[heading size=4 style=underline]Keep it warm and dry[/heading]Want op de elementen kun je je kleden! Zo heeft Asics de 360 protection technologie toegepast in haar nieuwste collectie voor de koude maanden. De motion therm en motion protect beschermt je tegen kou en natte zooi. Dankzij de Motion Therm technologie houdt het shirt de kerntemperatuur van je lichaam vast en isoleert. Het ademende materiaal voert vocht af en houdt warmte vast.
Dat Nederland een regenland is bevestigde Max Verstappen afgelopen weekend met zijn fantastische race in de plensbuien van Brazilië. Een jack dat je goed droog houdt is een goede investering. Mijn excuus dat iedere regendruppel mij altijd weet te vinden is dus dikke bullshit: er op kleden en gaan! Net als Max. Nou… daar ga ik dan…
Asics
Met dank aan Asics en Keep-track.nl

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!