Gear, gadgets en lifestyle

Trip Down Memory Lane #TDML

Ok, ik geef het toe… ik ben addicted en een tikje maf… Ik spaar namelijk mijn startnummers, die ik bij wedstrijden ontvang…  Tegenwoordig lijkt het tot kunst verheven om de startnummers te voorzien van een bijzonder of mooi ontwerp. Zonde om weg te gooien! Plus, aan zo’n nummer kleven herinneringen, goede of slechte. Hoe je je het snot voor de ogen liep op weg naar een pr. Of hoe je roemloos ten onder ging toen je uit moest stappen. Hoe die ene loper je net voor bleef of hoe gemakkelijk je die andere loper lapte. Ieder startnummer heeft een verhaal en al die startnummers bij elkaar staan voor een belangrijk deel van je leven.

[heading size=4 style=underline]Behang[/heading]
Dus een startnummer weggooien? NEEEEEE, dacht het niet!! Ik hang ze op! Door de startnummers als behang te gebruiken heb ik een kale wand in de werkkamer de laatste jaren flink opgefleurd. Iedere keer als ik de kamer binnen kom krijg ik toch een lach op mijn gezicht als ik terug denk aan die wedstrijden en funruns. Altijd even een momentje terug in de tijd. Datzelfde heb ik met de medailles die ook aan de muur hangen en de t-shirts van loopevenementen in de kast, die ik nog regelmatig draag.
Trip down memory lane collage

[heading size=4 style=underline]Trip Down Memory Lane[/heading]
Ik durf te wedden dat ik niet de enige ben die de muren heeft behangen met startnummers, een berg t-shirts van wedstrijden heeft of de medailles iedere week afstoft. Nieuw op RunAndreaRun.nl is de Trip Down Memory Lane #TDML. Een reisje terug in de tijd. Herinneringen ophalen van de meest hilarische situaties, pijnlijke momenten en mooiste ontmoetingen met medelopers. Dit kunnen mijn (sterke) verhalen zijn, maar ook de jouwe!

Wil jij HIER met jouw startnummer/shirt/medaille en verhaal komen te staan? Stuur mij dan een berichtje o.v.v. TDML.

 

 

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!