Gear, gadgets en lifestyle

Trip Down Memory Lane: Linda de Klijn

Op mijn oproepje voor Trip Down Memory Lane kreeg ik zo’n enthousiaste reactie van Linda! Linda (26) blogt ook (www.lindalynn.nl), woont in Houten en komt uit een sportieve familie. Regelmatig staat ze met haar vader en zus aan de start van een loopevenement. Zo ook tijdens de Loop door Houten en de Dijkenloop. Hoe familie en vrienden je nèt dat extra beetje kracht geven en slecht weer een pr niet in de weg hoeven te staan! Haar verhalen over de Loop door Houten en de Dijkenloop deel ik graag met je:

[heading size=4 style=underline]Loop door Houten[/heading]Linda: De Loop door Houten is een festijn waar (volgens mij) heel lopend Houten en omgeving naar toe leeft, want wat een drukte. Ik was geblesseerd en mocht van de fysio eigenlijk niet aan de start van deze loop staan, maar ik was eigenwijs en had mijn al maanden verheugd op deze loop dus ik moest wel. Het zou geen record worden, gewoon een loop en kijken hoe ver we kwamen. Samen met mijn best friend, vader en zus stond ik aan de start, mijn best friend was ik al snel kwijt mijn vader verloor ik ook uit het oog en mijn zus, die had ik al helemaal niet gezien. Al snel speelde de pijn in mijn heupen op. Ik kon niet meer het deed zo een zeer. Ik liep in de middenmoot en iedereen kwam mij voorbij, het boeide mij inmiddels niet meer: een record werd het niet maar ik vond het gewoon zo gezellig, al die bekenden. Eigenlijk een feestje maar dan lopend. Al snel kwam mijn zus voorbij. “Kom op Lin” zei ze (volgens mij) ik zei dat ze gewoon moest gaan ik kwam wel later. Maar ze ging niet ze bleef bij mij: “we doen dit samen”. Een stuk wandelen en een stukje rennen, zo gingen we door tot de finish. Toen we daar aankwamen (ik was kapot) stonden mijn ouders, vriendlief, mijn twee beste vriendinnen, collega’s bij de finish. Ik kon het laatste stukje wel opbrengen om te rennen en ik kwam over de finish. Ok geen top tijd. Maar een gezellige loop waar ik heb gezien hoe belangrijk vrienden/familie eigenlijk zijn.
Linda Collage

[heading size=4 style=underline]Dijkenloop[/heading]Linda: De leukste loop was de Dijkenloop in Wijk bij Duurstede. Het was de zondag met alleen maar regen. Je weet wel die ene. Ik ging samen met zus en vader de Dijkenloop lopen. Het regende en de start was verlegd, omdat de originele startlocatie onder water was gelopen. De organisator vertelde wat we moesten doen als we onderkoeld zouden raken en stiekem was ik een beetje bang, maar ik ging er gewoon voor. En ik ging er echt voor. Ik knalde de dijk op samen met mijn vader en zus. We gingen echt lekker en na twee kilometer keek ik op mijn horloge en dacht ik: al twee kilometer? Ik ging best wel lekker (voor mijn doen).  Toen we in Wijk bij Duurstede aankwamen zag ik de molen en dacht dat we er bijna waren, dus ik zette tempo in. Helaas had ik me vergist. We moesten onder de molen door de dijk weer op en daar waren we er pas, ik denk dat het maar 100 meter was, maar het was lang! Gelukkig was ik niet de enige die er last van had, veel lopers dachten dat ze er waren. Maar het was een hele leuk run, ik liep een pr met slecht weer en het uitzicht was super leuk! Ik ben blij dat ik met deze run had meegedaan en zou het zo weer doen, ondanks alle regen!

Foto’s en tekst door Linda, filmpje Dijkenloop door Ditiswijk.

Eén reactie

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!