Gear, gadgets en lifestyle

Twee smokkelaars gevonden!

Oeps, een dag later dan gepland! De uitslag van de loting voor de twee startbewijzen voor de Smokkelaarstrail is bekend! Wie gaan er smokkelen?

[heading size=4 style=underline]Smokkelaarstrail[/heading]De Smokkelaarstrail vindt plaats op zondag 24 september en de deelnemers kunnen kiezen uit 15 of 25 kilometer. Beide afstanden gaan voor een groot deel over historische smokkelpaden in het grensgebied tussen Nederland en België. Leuke slingerende singletracks, mooie paadjes langs het meanderende beekje de Leij, prachtige velden met weidse uitzichten en je passeert uiteraard de Nederlands-Belgische grens als een echte smokkelaar. Het enige verschil is dat jij je smokkelwaar na afloop van de trail krijgt: een pakje roomboter!

[heading size=4 style=underline]Smokkelen[/heading]Wat smokkel jij mee tijdens de Smokkelaarstrail? Dat was de grote vraag… De twee smokkelaars in de dop, die wel raad weten met deze roomboter, zijn Eline Croy en Shiva Zanoli!

Eline Croy: Zou graag met Shiva Zanoli 25km trailen en lekkere koffie smokkelen om na afloop een lekkere bak bulletproof koffie te fabrieken met de boter.
Shiva Zanoli: Samen met Eline Croy knoflook smokkelen zodat we knoflookboter kunnen maken.

Dat gaat een heerlijke combinatie worden… Gefeliciteerd dames! Ik neem contact met jullie op over de gewonnen startbewijzen! Have fun!

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!