Gear, gadgets en lifestyle

Unleash the inner athlete

Een betere versie worden van jezelf. Ik denk dat de meesten van ons dat wel willen! Wat nou als er een gadget zou zijn die jou helpt om je looptechniek te verbeteren, welk niveau je ook hebt? ATO-Gear is momenteel druk met het ontwikkelen van een dergelijk product en daar kunnen ze jouw mening bij gebruiken!

[heading size=4 style=underline]A little big secret[/heading]Weet je nog dat ik een tijdje terug een teasertje plaatste op instagram? Ik was op dat moment onderdeel van een nog ‘secret project’. Nee ik mag het filmpje nog niet laten zien (al is die echt ongelooflijk gaaf!), maar ik kan wel ietsiepietsie uit de doeken doen. Het bedrijf ATO-Gear ontwikkelt namelijk een product dat jouw hardloopervaring optimaliseert.

[heading size=4 style=underline]RunR?[/heading]Dit product, RunR, houdt je hardloop performance bij en voorziet je van live real-time feedback op je looptechniek. RunR helpt jou om de lat nog hoger te leggen door de manier waarop je rent te reconstrueren. Unleash your inner athlete.
Acht jaar geleden startte TNO met onderzoek naar de vraag wat de effecten van verschillende hardlooptechnieken zijn. ATO-Gear is als spin-out vanuit TNO de RunR verder gaan ontwikkelen. Aan dit product zit een jarenlang onderzoek en perfectionering van de testexemplaren. Je moet dan denken aan een dunne zool die door middel van sensoren jouw loopbeweging, zweeftijd, contacttijd, etc. in kaart brengt. De gegevens helpen jou inzicht te krijgen in je looptechniek en kunnen jou helpen je techniek te verbeteren en blessures te voorkomen. De RunR in een nutshell, want het gehele product is veelomvattend! De planning is dat de RunR eind 2015 op de markt komt. Tijdens de Eindhoven Marathon zal een aantal testlopers met de RunR aan de start staan.

[heading size=4 style=underline]Vraagjes[/heading]Om dit product zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de behoeften van hardlopers hebben ze een vragenlijst opgesteld. Als deelnemer aan dit onderzoek maak je kans op een paar nieuwe hardloopschoenen naar keuze. Daarnaast word je als eerst op de hoogte gesteld wanneer RunR eind dit jaar online gereserveerd kan worden en krijg je een kortingscode van 15% op deze aankoop. Via deze link kom je bij de vragenlijst. Invullen duurt maximaal 10 minuten.

 

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!