Gear, gadgets en lifestyle

Van droom tot reis

In het voorjaar liep ik met Anne mijn allereerste RunAlongRun. Niet alleen een fantastische kennismaking met een fantastisch mens, maar ook met KLEAN-en: het opruimen van zwerfafval. In plaats van je er aan te ergeren ruim je het op. KLEAN staat dan ook voor Klagen Loont Echt Absoluut Niet. In juni had Anne nog een droom: iedere dag al hardlopend zwerfafval opruimen. Maar op 20 september wordt deze droom werkelijkheid. Dan start haar reis van een jaar.

[heading size=4 style=underline]Op reis[/heading]Anne verlaat op 20 september huis en haard en gaat gedurende een jaar door het hele land iedere dag al hardlopend zwerfafval opruimen. Op blote voeten uiteraard! Haar drijfveer? De combinatie van het goede gevoel dat ze krijgt van hardlopen en het opruimen van zwerfafval. Iedere dag helpt Anne zo mee aan het verminderen van de plastic soep, welke zo schadelijk is voor het milieu en dieren in het bijzonder.
Haar belevenissen houdt ze op haar blog bij. De reis is niet compleet zonder hulp. Wij kunnen Anne helpen om haar reis tot een succes te maken! Help mee met het opruimen van troep door bijvoorbeeld dagelijks een stuk zwerfafval op te ruimen, sponsor een bedrag of materiaal,  of doneer Anne een bed + maaltijd, een massage of een yogales.  Op haar site vind je alle informatie en kun je zien welke plaatsen ze het komende jaar bezoekt middels haar reisplanner. De groene pijltjes zijn haar locaties voor de komende week.
annelooptlangzaamhard

[heading size=4 style=underline]Onopgemerkt? Dacht het niet!![/heading]Dat haar actie niet onopgemerkt is gebleven, blijkt wel uit de media-aandacht van de afgelopen weken. Vorige week prijkte ze al in een bijlage van de NRC, waarin 5 hardlopers hun passie deelden en ook WomenOn plaatste woensdag een leuk artikel over de bijzondere reis van Anne. Dat Anne een jaar lang gaat doen wat ze leuk vind, hardlopen en zwerfafval opruimen, spreekt velen tot de verbeelding. Maar met jouw hulp kunnen wij Anne helpen haar droom te verwezenlijken!
Collage-NRC-kl2

Meer informatie of wil je de reis van Anne op de (blote) voet volgen? Kijk dan regelmatig op www.annelooptlangzaamhard.nl of op haar facebookpagina.
(Foto’s zijn van Anne zelf)

Eén reactie

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!