Gear, gadgets en lifestyle

Vier zomertijd met The North Face

Het is voorjaar! We hebben al heerlijke dagen gehad met mooie temperaturen, maar overdag zat ik voornamelijk te werken. Na het werk dus direct de loopschoenen aan en het bos in om nog even van het lekkere weer te kunnen genieten. Nu de klok is verzet en de avonden beginnen te lengen hoef ik me niet steeds zo te haasten na het werk en kan ik langer door de bossen rondzwerven voordat het te donker wordt. Dus meer tijd om lekker buiten in de natuur bezig te kunnen zijn, te ontdekken en te genieten. Ik ben daar (gelukkig) niet de enige in. Het outdoor sportmerk The North Face heeft hierop voortbordurend een hele leuke actie opgezet.

[heading size=4 style=underline]Let’s go outside[/heading]Want hoe besteedt jij de extra uren daglicht? Onder de naam #LongerDays introduceert The North Face een campagne om je te motiveren lekker veel tijd buiten door te brengen. Nu de zomertijd is ingegaan, zijn er meer uren beschikbaar om op pad te gaan voor een run, hike of klim. We worden steeds drukker en het verbonden blijven met de natuur en buitenwereld is dan ook essentieel voor het vinden van nieuwe energie en het actief blijven ontdekken, overal ter wereld. Dus, bereid je de komende lente voor op een eindeloos aantal mogelijkheden en Never Stop Exploring!

[heading size=4 style=underline]Picture it[/heading]Maak foto’s van jouw ontdekkingen, de mooiste doorkijkjes, de meest bijzondere momenten tijdens je trainingen, een ree waarmee je oog in oog staat en load die up op de pagina van The North Face. Zo, nu doe je mee aan de Explorer Photo Competition. Of je nu bovenop een berg staat of bezig bent met je favoriete trail: The North Face nodigt je uit om de beste momenten van het outdoorseizoen vast te leggen. Dagelijks worden de beste ‘exploration’-foto’s beloond met prijzen.
ree Collage

[heading size=4 style=underline]App it[/heading]Maarrrr… er is ook de Explorer-app. Hiermee meet je automatisch je prestaties en deel je ze vervolgens via foto’s. Voor jouw prestaties behaal je ook beloningen. Zo zijn er veel uitdagingen om aan te gaan: van steeds hoger tot steeds verder. De beste ‘explorers’ maken wekelijks kans op prijzen en er is een hoofdprijs voor de overallkampioen. Bekijk ook je profiel en kom met andere ‘explorers’ in contact op de bijbehorende website.

[heading size=4 style=underline]Dress like it[/heading]Een actieve lifestyle vraagt om dito gear. The North Face biedt een stijlvolle en door atleten geteste lente/zomercollectie vol innovaties. Daarmee ben je verzekerd van alles wat je nodig hebt om nog meer tijd buiten door te brengen, wat de omstandigheden ook zijn. Nieuwsgierig? Afgelopen weekend heb ik een paar items op de foto gezet. De review komt volgende week online. Ik verklap alvast dit: The North Face maakt exploren zo wel heeeel erg leuk!

Dus, doe mee met The North Face in zomertijd op longerdays.thenorthface.com en bereid je voor op een seizoen vol ontdekkingstochten.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!