Gear, gadgets en lifestyle

We are marathoners

Nog precies vier weken en dan is het D-day… De marathon van Rotterdam… Ik lig op schema en heb nog één lange duurloop voor de boeg en de bietensap staat klaar. Zondag 13 april moet alleen alles nog even op de juiste plek vallen. Hoe dichterbij de marathon komt, hoe meer gefixeerd ik raak op alles wat marathon ademt.
Asics is een nieuwe campagne gestart, gericht op het motiveren en inspireren van sportmensen van alledag om hun doelen te bereiken en zichzelf te overtreffen: “Better Your Best”. Om jezelf te kunnen verbeteren en te overtreffen is Asics constant bezig met productinnovatie, zoals de Muscle Support-lijn. De marathoncampagne van Asics “We are Marathoners”, laat de passie, het doorzettingsvermogen en de toewijding zien van hardlopers wereldwijd. De strijd, tegenslagen, energie en passie van het lopen van een marathon komt fantastisch naar voren. Bij het zien van dit filmpje kroop het kippenvel over mijn rug… Het is zo herkenbaar. I am a marthoner.

Bron: Asics

Eén reactie

  • Elsa

    Leuk filmpje! Heb hem gisteren ook aan m’n collega laten zien, toen ze me vertelde dat ze voor het hardlopen haar kleinste tenen aan elkaar plakt om te voorkomen dat ze blaren krijgt. Haha, discussie over vaseline en bloedende tepels was het gevolg.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!