Gear, gadgets en lifestyle

Who runs and who rubs?

Voordat ik naar de VS afreisde heb ik een crowdfundingscampagne gedaan, herinner je je het gave filmpje nog dat dankzij een topteam in elkaar werd gezet? Dat was nog maar het begin!

[heading size=4 style=underline]Giving back[/heading]Gedurende 40 dagen was ik druk in de weer om het benodigde geld bij elkaar te krijgen om aan zowel de Spartan Race World Championships als de OCR World Championships deel te kunnen nemen. Dat ik deze kans heb gehad is te danken aan een groot aantal donateurs. Stuk voor stuk onwijs lieve mensen die me heel nabij staan, zoals familie en vrienden, als mensen die ik persoonlijk niet ken maar mijn verhalen lezen. Hoe dan ook: iedere donatie is me even dierbaar!
Het leukste is dat tegenover iedere donatie een tegenprestatie staat. Zo stuurde ik al een hele berg kaartjes vanuit de VS, ontvangt een paar mensen een trainingsschema op maat, geef ik bootcamp- en OCR-trainingen èn… mag ik dankzij een paar belangrijke sponsoren een paar supergave items verloten!

[heading size=4 style=underline]FIT Sportbalsem[/heading]In de voorbereiding was ik al lekker aan het smeren met FIT Sportbalsem, maar die tube was mijn beste vriend na de wedstrijden! Vooral na Spartan Race heb ik enorm veel spierpijn gehad, ook in spieren die ik niet gebruikt had. Waarschijnlijk is het sporten op hoogte hier mede de oorzaak van. Hoe dan ook, de tube was leeg toen ik thuis kwam. Donateurs die € 25,- of meer doneerden maken kans op 1 van de 5 tubes FIT Sportbalsem t.w.v. € 13,95, die ik dankzij deze sponsor weg mag geven. De winnaars zijn… (tromgeroffel)…
Kim Lauwers
Annelies Metselaar
Michiel Fleerkate
Shiva Zanoli
Linda de Klijn

Gefeliciteerd! Ik zorg dat jullie de tubes FIT Sportbalsem toegestuurd krijgen!

[heading size=4 style=underline]Energylab[/heading]In aanloop naar de WK’s onderging ik ook een conditietest bij Energylab in Eindhoven. Hiermee werd in beeld gebracht wat mijn conditie is. Dit werd gedaan door mij in 5-minuten-blokjes een oplopend tempo op de loopband te laten lopen en na ieder blok de lactaatwaarde in mijn bloed te meten.
RunAndreaRun-Energylab-6Vervolgens werden de resultaten besproken en werd er een trainingsplan samengesteld op basis van mijn testresultaten. Deze conditietest mag ik dankzij Energylab t.w.v. € 175,- verloten onder de donateurs die € 50,- of meer hebben gedoneerd. De lucky bastard (ok, als je een prik in je oor leuk vind ben je pas echt lucky) is:
Marieke van Horssen

Supergaaf! Marieke, dat wordt afzien!! Ik neem contact met je op over hoe en wat!

Foto’s: Harm Dommisse

Eén reactie

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!