Gear, gadgets en lifestyle

Who will be the lucky bastard?

Uniek, eenmalig, nu of nooit en wie het eerst komt, het eerst maalt!! In samenwerking met Strong Viking mag ik twee startbewijzen voor The Brothers Edition als tegenprestatie voor mijn crowdfunding aanbieden!! Lees snel verder hoe jij in aanmerking komt!

[heading size=4 style=underline]By my side[/heading]De laatste week van mijn crowdfundingscampagne staat bol van de actie! Nog even en ik stap in het vliegtuig naar Cincinnatti om deel te gaan nemen aan het WK OCR. Ondertussen wordt er meer en meer bekend wat ons te wachten staat… Een 14 kilometer lang parcours, ruim 1.000 (!) hoogtemeters en onmetelijk veel obstakels!! Jij kan deze reis met mij meemaken. Niet door in mijn bagage te kruipen, maar op een andere wijze. Jouw donatie brengt mij dichter bij mijn doel en tegelijkertijd doe ik iets voor jou. Door jouw bijdrage maak je het mij mogelijk mijn droom na te jagen en kun je met mij over het parcours (check de tegenprestaties)!

[heading size=4 style=underline]Lucky bastard package[/heading]Maaaarrr… ik heb nu een eenmalige, unieke tegenprestatie. Beschikbaar voor een duo. Op het moment dat bij mij het startschot gaat op zaterdagochtend om 9.40 uur kun jij gelijktijdig met een maatje in de modder liggen (ok, dan reken ik heel blond het tijdsverschil niet mee)! In samenwerking met Strong Viking mag ik namelijk twee startbewijzen beschikbaar stellen voor de Brother Edition op 25 oktober en ik noem het “The lucky bastard package” voor 100 pleuro, maar inclusief heul veul!

Dit pakket bestaat uit:
– twee startbewijzen voor Strong Viking Brother Edition op 25 oktober (7, 13 of 19 kilometer) t.w.v. € 114,95 (19 kilometer);
– social shout out voor jouw en je maatje;
– jullie namen draag ik bij me tijdens het WK: mee over het parcours, door de modder! Dus feitelijk neem je gelijktijdig deel aan twee mudraces…;
– beiden een ansichtkaartje uit de VS;
– beiden een kortingsbon van Altijdsporten.nl van € 15,- of Runnersworld Utrecht van € 17,50;
– beiden een tube F.I.T. Sportbalsem t.w.v. € 13,95 per stuk;
– beiden een Sport ID.
Kosten: € 100,-.

Deze package kan ik eenmalig verstrekken, dus wie het eerst komt, het eerst maalt. Zet je schreeuwwaffel open en laat me zo snel mogelijk weten! Dat kan hieronder in een comment, via de contactpagina of op mijn facebookpagina.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!